Företagsskidresor med Nortlander

Vi hjälper er med företagsskidresor till Alperna Konferens, kickoff eller kundresa till Alperna

En konferens- eller kickoff-resa till Alperna kommer göra under för arbetsplatsen och det behöver inte alls vara så dyrt!

I vår värld är möjligheterna för er företags-skidresa oändliga. Det finns många olika tankar, idéer och möjligheter med er resa. Och det ligger i detaljerna som avgör om er konferensresa/företagsresa till Alperna blir lyckad.  

Därför är det av vikt att vi lyssnar på era önskemål och behov innan vi tar fram förslag på destination och upplägg för ert företags skidresa. 

Olika former av företags-skidresor vi kan hjälpa till med: 

Företags-skidresa

På den klassiska företagsresan kan du och dina kollegor njuta av varandras sällskap i en svårslagen miljö. Tanken är ofta att ni skall mixa nytta med nöje och komma varandra närmare. 

När ni väl hoppar av transferbussen på destinationen är det ni som bestämmer - ni kan hålla work-shops, konferenser eller helt enkelt bara umgås.

Hotellen och resorna vi anordnar skräddarsyr vi efter era behov och era önskemål, att blanda nytta med nöje är inte svårt i Alperna! 

I år har vi ett nytt hotell, hotell Marietta, som passar utmärkt till företagsresan.

Här har ni möjlighet att hålla konferens, seminarier, det finns SPA-avdelning, minibiograf, lounge och möjlighet att äta i separat avdelning från övriga gäster om så skulle önskas. 

 

Kickoff till Alperna

Ta kollegorna till nya höjder i Alperna och njut av vackra landskap, skön skidåkning och frisk luft.

Oavsett om ni önskar bo på hotell, i en större lägenhet eller ett chalét för större grupper har vi möjlighet att hjälpa er. 

Vill ni laga maten själva i "mat-lag" kanske en lägenhet passar bättre, eller varför inte boka in ett helt chalet till er grupp? Där sörjer vi för att frukost och middag lagas/serveras och ni kan njuta av varandras sällskap och härlig skidåkning.

Resa med kund till Alperna

En resa med en potentiell eller befintlig kund är ett bra sätt att fördjupa er relation. Här har ni chansen att sitta ned och i lugn och ro, diskutera och prata framtid – det är inte ofta den möjligheten presenteras.

När ni får också tid att ha roligt tillsammans, vilket också gör att ni kommer närmre varandra. Vi vågar påstå att era band med 100% säkerhet stärkts efter en kundresa till Alperna. 

Låt oss göra det hårda arbetet för dig!

Vi har 26 års erfarenhet av att arrangera företags-skidresor till Frankrike, Österrike och Italien - och du har ett stort urval på 686 hotell och lägenheter att välja mellan.

Kontakta oss för mer info om vilka hotell vi rekommenderar till företagsresor till Alperna. 

  • Snabb och professionell service 
  • Svar inom 48 timmar 
  • Skräddarsydda erbjudanden till din företagsresa till Alperna 
Med vänlig hälsning
Filip Tyrstrup
Klicka här för att maila mig direkt 
Gruppresor

Vad får du om du reser med oss?

Skräddarsytt paket

"Fritt val från alla hyllor"

Välj fritt mellan våra korta skidresor och weekendresor, eller varför inte en hel vecka till Österrike, Frankrike eller Italien. Du kan helt själv skräddarsy din skidresa så den passar ditt företags önskemål och behov.

Har du frågor till

Skräddarsytt paket?

Filip Tyrstrup

Tel. : 040-664 70 88

filip.tyrstrup@nortlander.se

Vi arrangerar allt

Överlåt planeringen till oss

Vi känner våra skidområden utan och innan, så överlåt arbetet att boka de bästa restaurangerna, borden till afterski och andra aktiviteter till ditt företag. Vi känner lokalbefolkningen - och de känner oss, vilket gör att vi kan få de bästa priserna. 

Har du frågor till

Vi arrangerar allt?

Filip Tyrstrup

Tel. : 040-664 70 88

filip.tyrstrup@nortlander.se

Personlig guide till ditt företag

För att försäkra oss att vi ger en hög och professionell service har vi guider på alla våra destinationer i Alperna.
Som något helt nytt, är att det finns möjlighet att boka en personlig guide, som enbart är där för er, för att ni ska få den bästa upplevelsen. 

 

Har du frågor till

Personlig guide till ditt företag?

Filip Tyrstrup

Tel. : 040-664 70 88

filip.tyrstrup@nortlander.se

Flygtider

Vi tillgodoser dina behov:

Våra flygtider är anpassade för resor med företag och grupper. Alla flyg lättar om kvällen, så du minst får 3 dagar på skidor. 

 

Vi har arrangerat över 1.000 firmaevents i Alperna

Vi arrangerar varje år skidresor till både Skandinaviens största och minsta företag, inget är för stort eller smått för oss. Gemensamt för dem alla är att de förlitar sig på att vi kan lösa uppgiften att skapa en oförglömlig skidsemester för deras anställda, kunder eller samarbetspartners. 

Du kan lita på att du får en god upplevelse:

  • 9,2 av 10 möjliga på Trustpilot
  • Resegaranti ställd hos Kammarkollegiet
  • Skandinaviens största utbud av skidresor till Alperna

Vad säger tidigare resande?

"Vi åkte med vårt företag under ons-lör v4 till Obertauern. Vi hade konferens under dagarna och skidåkning eftermiddag/kväll. Vill ge ett stort eloge till hela Nortlander teamet, från första kundkontakt/säljare Filip till guider på plats i Österrike, blanda annat Jakob. Allting var proffsigt arrangerat för oss, med bra flyg, transport, hotell, mat, konferensrum mm. Vi är mycket nöjda och rekommenderar starkt Nortlander"  - Miroslaw

Läs kundomdömet på Trustpilot