Företagsresor till Alperna

Företagsskidresor till Alperna Konferens, kickoff eller kundresa till Alperna

Planerar ni en härlig resa till Alperna med företaget? Det kan vara internt såväl som med kunder eller partners.

Med Nortlander Business får ni en helhetslösning där vi skräddarsyr en resa med flyg, logi, transport, boende, liftkort, konferenslokaler, aktiviteter och middagar. I vår värld är möjligheterna för er företags-skidresa oändliga. Utifrån vilka krav och önskningar ni har, hittar vi en lämplig resa och prisklass. 

Eftersom behoven kan vara olika beroende på vilken slags företagsresa ni planerar, är det av yttersta vikt att vi lyssnar på era önskemål och behov innan vi tar fram förslag på destination och upplägg. 

Skräddarsydda företags-skidresor: 

På den klassiska företagsresan kan du och dina kollegor njuta av varandras sällskap i en svårslagen miljö. Tanken är ofta att ni skall mixa nytta med nöje och komma varandra närmare. 

När ni väl hoppar av transferbussen på destinationen är det ni som bestämmer - ni kan hålla work-shops, konferenser eller helt enkelt bara umgås.

Hotellen och resorna vi anordnar skräddarsyr vi efter era behov och era önskemål, att blanda nytta med nöje är inte svårt i Alperna! 

Vi rekommenderar...

Hotell Marietta i Obertauern (Österrike) är ett fantastiskt alternativ om ni både önskar konferensanläggning samt plats till att komma varandra närmre. Här har ni både konferenslokaler med all tänkbar teknisk utrustning, SPA-avdelning, stor trevlig lounge samt möjlighet att äta i separat sektion.

Kickoff till Alperna

Ta kollegorna till nya höjder i Alperna och njut av vackra landskap, skön skidåkning och frisk luft.

Oavsett om ni önskar bo på hotell, i en större lägenhet eller ett chalét för större grupper har vi möjlighet att hjälpa er. 

Vill ni laga maten själva i "mat-lag" passar en stor lägenhet bättre än hotell, eller varför inte boka in ett helt chalet till er grupp? Att bo på ett schalett innebär att ni har ett hur för er själva. Antingen lagar ni mat i huset, eller så sörjer vi för att frukost och middag lagas/serveras så ni kan fokusera på att njuta av varandras sällskap och härlig skidåkning. Vi kan givetvis också hjälpa till med att boka bord på skidortens afterski-ställen om ni har behov för det (denna service skall beställas vid bokning).

Resa med kund till Alperna

En resa med en potentiell eller befintlig kund är ett bra sätt att fördjupa er relation. Här har ni chansen att sitta ned och i lugn och ro, diskutera och prata framtid – det är inte ofta den möjligheten presenteras.

När ni får också tid att ha roligt tillsammans, vilket också gör att ni kommer närmre varandra. Vi vågar påstå att era band med 100% säkerhet stärkts efter en kundresa till Alperna. 

Låt oss göra det hårda arbetet för dig!

Vi har 26 års erfarenhet av att arrangera företags-skidresor till Frankrike, Österrike och Italien - och du har ett stort urval på 686 hotell och lägenheter att välja mellan.

Kontakta oss för mer information om vilka hotell vi rekommenderar till företagsresor till Alperna. 

  • Snabb och professionell service 
  • Svar inom 48 timmar 
  • Skräddarsydda erbjudanden till din företagsresa till Alperna 
  • Konkurrenskraftiga priser ✓

Med vänlig hälsning
Filip Tyrstrup

Kontakta oss

Vad får du om du reser med oss?

01

Skräddarsytt paket

Välj fritt mellan våra korta skidresor och weekendresor, eller varför inte en hel vecka till Österrike, Frankrike eller Italien. Du kan helt själv skräddarsy din skidresa så den passar ditt företags önskemål och behov.

Vi arrangerar allt

Vi kan våra skidområden utan och innan så överlåt arbetet att boka de bästa restaurangerna, borden till afterski och andra aktiviteter till ditt företag. Vi känner lokalbefolkningen - och de känner oss, vilket gör att vi kan få de bästa priserna. 

Personlig guide

För att försäkra oss att vi ger en hög och professionell service har vi guider på alla våra destinationer i Alperna.
Som något helt nytt, är att det finns möjlighet att boka en personlig guide, som enbart är där för er, för att ni ska få den bästa upplevelsen. 

 

Flygtider

Det är få människor som njuter av själva transporten när man ska bege sig någonstans...

Därför lovar vi att optimera restiderna så gott vi kan, så ni får maximalt med tid på plats på skidorten och ni får ut det mesta ut av er skidresa - på plats. 

Vi har arrangerat över 1.000 firmaevents i Alperna

Vi arrangerar varje år skidresor till både Skandinaviens största och minsta företag, inget är för stort eller smått för oss. Gemensamt för dem alla är att de förlitar sig på att vi kan lösa uppgiften att skapa en oförglömlig skidsemester för deras anställda, kunder eller samarbetspartners.

Du kan lita på att du får en god upplevelse:

  • 9,2 av 10 möjliga på Trustpilot
  • Resegaranti ställd hos Kammarkollegiet
  • Skandinaviens största utbud av skidresor till Alperna

Vad säger tidigare resande?

"Vi åkte med vårt företag under ons-lör v4 till Obertauern. Vi hade konferens under dagarna och skidåkning eftermiddag/kväll. Vill ge ett stort eloge till hela Nortlander teamet, från första kundkontakt/säljare Filip till guider på plats i Österrike, blanda annat Jakob. Allting var proffsigt arrangerat för oss, med bra flyg, transport, hotell, mat, konferensrum mm. Vi är mycket nöjda och rekommenderar starkt Nortlander"  - Miroslaw

Läs kundomdömet på Trustpilot