Företagsresor till Alperna

Företagsresor till Alperna Konferens, kickoff eller kundresa till Alperna

Planerar ni en härlig resa till Alperna med företaget? Det kan vara internt såväl som med kunder eller partners.

Med Nortlander får ni helhetslösningen - en skräddarsydd resa med flyg, boende, liftkort, konferenslokaler, aktiviteter och middagar. Möjligheterna är oändliga för er företagsresa till Alperna. Det är era krav, budget och önskemål som utgör ramen för utformandet av er företagsresa. Eftersom dessa delar är olika från företag till företag lägger vi stor vikt på era önskemål och behov innan vi tar fram förslag på skidort och upplägg. 

Klassisk företagsresa 

På den klassiska företagsresan kan du och dina kollegor njuta av varandras sällskap i en storslagen miljö. Resan skräddarsys efter era behov och era önskemål med passande transport och hotell. Här mixar ni nytta med nöje och kommer varandra närmare. På skidorten kan ni hålla workshops, konferenser eller bara umgås - det är ni som bestämmer. Att blanda nytta med nöje är inte svårt i Alperna!

Kickoff till Alperna

Ta kollegorna till nya höjder i Alperna och njut av vackra landskap, härlig skidåkning och frisk luft. Oavsett om ni önskar bo på hotell, i en större lägenhet eller ett chalet för större grupper hjälper vi er. 

Vill ni laga maten själva rekommenderar vi en stor lägenhet före hotell. Eller varför inte boka in ett helt chalet till er grupp? Att bo på ett chalet innebär att ni har ett hus för er själva. Antingen lagar ni mat i huset eller så ser vi till så att frukost och middag lagas/serveras och ni kan fokusera på att njuta av varandras sällskap och härlig skidåkning. Vi kan självklart även hjälpa till med att boka bord på skidortens afterski-ställen om ni så önskar.

Resa med kund till Alperna

En resa med en potentiell eller befintlig kund är ett bra sätt att fördjupa er relation. Här har ni chansen att sitta ned och i lugn och ro, diskutera och prata framtid - detta i en fantastisk miljö i Alperna. Ni får även tid att ha roligt tillsammans vilket också gör att ni kommer närmare varandra. Vi vågar påstå att era band med 100 procents säkerhet stärkts efter en kundresa till Alperna. 

Vi rekommenderar...

Hotell Marietta i Obertauern (Österrike) är ett fantastiskt alternativ om ni både önskar konferensanläggning samt plats till att komma varandra närmre. Här har ni både konferenslokaler med all tänkbar teknisk utrustning, SPA-avdelning, stor trevlig lounge samt möjlighet att äta i separat sektion.

Låt oss göra det hårda arbetet för dig!

Vi har mer än 30 års erfarenhet av att arrangera företagsresor till Frankrike, Österrike och Italien. Vi har ett stort utbud av både hotell och lägenheter att välja bland.

Kontakta oss för mer information om vilka hotell vi rekommenderar till företagsresor till Alperna. 

✓ Snabb och professionell service
✓ Svar inom 48 timmar
✓ 
Skräddarsydda erbjudanden till din företagsresa till Alperna
✓ Konkurrenskraftiga priser

Med vänliga hälsningar

Filip Tyrstrup

Klicka här för att maila mig direkt 

Kontakta oss

Vad får du om du reser med oss?

01

Skräddarsytt paket

Välj fritt mellan våra korta skidresor eller varför inte en hel vecka till Österrike, Frankrike eller Italien. Vi skräddarsyr din skidresa helt efter ditt företags önskemål och behov.

Låt oss sköta planeringen

Vi kan våra skidområden utan och innan så låt oss boka de bästa restaurangerna, borden på afterskin och andra aktiviteter till ditt företag. Vi känner lokalbefolkningen och de känner oss vilket gör att vi kan få de bästa priserna. 

Personlig guide

För att säkerställe att vi ger en bra och professionell service har vi guider på alla våra skidorter i Alperna. Dessutom erbjuder vi möjligheten att boka en personlig guide som enbart fokuserar på att er och att ni får den bästa upplevelsen.

 

Flygtider

Det är få människor som njuter av själva transporten när man ska bege sig någonstans...

Därför optimerar vi restiderna så gott vi kan för att ni ska få maximalt med tid på skidorten och för att ni ska få ut så mycket det bara går av er skidresa.

Vi har arrangerat över 1.000 firmaevents i Alperna

Vi arrangerar varje år skidresor till både Skandinaviens största och minsta företag - inget är för stort eller litet för oss. Gemensamt för dem alla är att de förlitar sig på att vi kan lösa uppgiften att skapa en oförglömlig skidresa för deras anställda, kunder eller samarbetspartners.

Du kan lita på att du får en god upplevelse:

  • 4,2 av 5 möjliga på Trustpilot
  • Resegaranti ställd hos Rejsegarantifonden
  • Skandinaviens största utbud av skidresor till Alperna

Vad säger tidigare resenärer?

"Vi åkte med vårt företag under ons-lör v4 till Obertauern. Vi hade konferens under dagarna och skidåkning eftermiddag/kväll. Vill ge ett stort eloge till hela Nortlander teamet, från första kundkontakt/säljare Filip till guider på plats i Österrike, blanda annat Jakob. Allting var proffsigt arrangerat för oss, med bra flyg, transport, hotell, mat, konferensrum mm. Vi är mycket nöjda och rekommenderar starkt Nortlander"  - Miroslaw

Läs kundomdömet på Trustpilot