Gymnasieresor till Alperna!

ÅK MED OSS PÅ DIN LIVS SKIDRESA 2018 43 gymnasieskolor åkte på skidresa med oss 2017...

Gymnasieskola

I samarbete med Summitweek, arrangerar vi billiga skidresor till gymnasiegrupper. Här får du den absolut bästa afterskin och får möjlighet att se många kända artister spela live.   

Dessutom får du en hel vecka tillsammans med andra skidsugna i din egen ålder. Vi skapar ramarna får den bästa skidresan, tillsammans med dig och din grupp.

3 anledningar att resa med Nortlander: 

  • Alla dina vänner samlade på ett ställe. 
  • Du får se de grymmaste konserterna med kända artister. 
  • Gratis entré på klubbar som Malaysia, Doudoune och Tabata. 

Är du intresserad av att arrangera en skidresa för dig och dina gymnasievänner?

Se våra gymnasieresor här

VAD SÄGER GÄSTERNA?

"Är mycket nöjd med alla event under resan. Har bara positiva minnen och erfarenheter med mig hem och berättar för närstående om resan med stor entusiasm! Supernöjd!"
- Josefin Karlsen


"Summitweek var mycket bättre än andra byråer som jag åkt med tidigare och jag hade rätt låga förväntningar innan resan, men det var mycket bättre än vad jag trodde att det skulle vara"
-Stephanie Pekarski


"Resan överträffade mina förväntningar, har verkligen inte haft ett enda problem med någonting och jag skulle verkligen rekommendera Summitweek till en vän som är sugen på en magisk skidresa!"
-Ludwig Winberg


"Allt som allt var vi nog alla jätte nöjda och jämförde med andra år när vi åkt med andra bolag och tyckte detta var betydligt bättre. Stort plus för guiderna!"
-Emma Edvinsson


"Sammanfattningsvis har det varit en dynamisk resa som innehöll det mesta, riktigt bra skidåkning, riktigt bra stämning och riktigt bra service. Ett stort tack till er för denna resa. Jag kommer definitivt rekommendera Summitweek till alla jag känner och kanske även ta ytterligare en resa eller två med er. Tack!"
-Felix Ekenstam