Universitetsresor till Alperna!

ÅK MED OSS PÅ DIN LIVS SKIDRESA 2018 23 universitet åkte skidor med oss 2017...

Tillsammans med Summitweek ser vi till, att din grupp kan välja mellan de största och bästa destinationerna i Frankrike, Österrike och Italien.

Du kan med andra ord vara säker på att få en resa med riktigt bra skidåkning, härlig afterski och de största nattklubbarna. 

Överväger du att arrangera en skidresa för dig och dina studievänner?  Låt dig inspireras av vårt program för 2018 och läs mer här!

5 anledningar att resa med Nortlander och Summitweek:

  • Mer än 27 års erfarenhet - gruppresor har alltid varit en del av vårt grundutbud
  • Afterski som du aldrig upplevt förr
  • Eget gruppbokningssystem och hemsida - administrera bokningar, betalningar och kommunicera direkt med deltagarna
  • Samarbetsavtal med klubbar som Malaysia, Doudoune och Tabata
  • Flexibla lösningar - arrangemang och events efter era önskemål

 

Vad säger våra gäster?

"Är mycket nöjd med alla event under resan. Har bara positiva minnen och erfarenheter med mig hem och berättar för närstående om resan med stor entusiasm! Supernöjd!"
- Josefin Karlsen

 

"Summitweek var mycket bättre än andra byråer som jag åkt med tidigare och jag hade rätt låga förväntningar innan resan, men det var mycket bättre än vad jag trodde att det skulle vara"
- Stephanie Pekarski

 

"Resan överträffade mina förväntningar, har verkligen inte haft ett enda problem med någonting och jag skulle verkligen rekommendera Summitweek till en vän som är sugen på en magisk skidresa!"
- Ludwig Winberg

 

 

 

"Sammanfattningsvis har det varit en dynamisk resa som innehöll det mesta, riktigt bra skidåkning, riktigt bra stämning och riktigt bra service. Ett stort tack till er för denna resa. Jag kommer definitivt rekommendera Summitweek till alla jag känner och kanske även ta ytterligare en resa eller två med er. Tack!"
- Felix Ekenstam

 

"Allt som allt var vi nog alla jätte nöjda och jämförde med andra år när vi åkt med andra bolag och tyckte detta var betydligt bättre. Stort plus för guiderna!"
-Emma Edvinsson