Bli kökschef på ett av våra hotell

Följ med Skinetworks till Alperna Bli kökschef på ett av våra hotell

Kan du tänka dig att bli en del av Skandinaviens största skidresebyrå, som bland annat består av varumärkena Danski, Nortlander och Slopetrotter? 

Skinetworks söker Sveriges bästa kökschefer till våra egna konceptbaserande hotell i Frankrike och Österrike till vintern 2019/2020.  

OM JOBBET

Som kökschef har du ansvaret för att gästerna på hotellet får vällagad och smakfull mat under deras semester.

Du kommer att leda ett köksteam där målet är att vara synliga och tillgängliga för gästernaett professionellt sätt. 

KONCEPTHOTELLEN 

hotellen serveras det en stor frukostbuffé och en 3-rätters menykvällen. Utöver detta ska det förberedas snacks till gästerna under dagen.  

Som kökschef kommer du att sammarbeta med Hotell Managern och säkra att gästerna får den bästa resturang- och matupplevelsen. Ni sätter tillsammans riktningen för restaurangpersonalen och tar ledningen hela vägen igenom.

DIN PROFIL 

  • Du brinner för att laga god mat och ge dina gäster den bästa upplevelsen. 
  • Du vet hur mat ska förberedas och tillagas samt att du fungerar i ett konceptdrivet kök med fasta ramar.
  • Du är minst 24 år gammal. 
  • Du har minst 3 års efarenhet som utbildad kock och är van till att organisera, leda och strukturera arbetet i köket. 
  • Du är van till att planera och strukturera dina arbetsdagar.
  • Du är van till att jobba med Excel, Word och mail i förhållande till ditt arbete.
  • Du är stresstålig, ansvarstagande och gillar att jobba både självständigt och i team. Samtidigt är du lösningsorienterad, kan snabbt sätta dig in i oväntade situationer och få en överblick för att därefter lösa situationen på bästa sätt.

Din akademiska bakgrund och tidigare arbetserfarenheter är inte det mest avgörande för oss. Det som vi på Skinetworks lägger vikt på är att du besitter de organisatoriska och ledande förmågorna som varje fungerande kök kräver.

 

DINA ANSVARSOMRÅDEN 

  • Att försäkra att den mat som serveras stämmer överrens med Skinetworks hållningar till god mat och konceptet.
  • Att skapa en fungerande vaktplan för dig själv och dina kollegor i köket samt se till att den följs
  • Tillhandahålla varubeställningar, lagerhantering och inventering.  
  • Säkra att samarbetet mellan restaurang och kök fungerar. 
  • Att det skapas en positiv, serviceminded och gästfokuserad arbetsmiljö. 
  • Att det är synlighet och tillgänglighet från köket under service.  
  • Att hålla sig till budgetar.  
  • Att hantera och säkerställa en hygienisk förvaring av matvarorna 
  • Att egenkontroll bliver utfört och kontrollerat varje dag. 
  • Att du samarbetar med Hotell Manager samt säkrar matrelaterad mersälj på hotellet. 
  • Att hålla i veckovisa statusmöten med Hotell Manager och dina kollegor i köket. 

SKINETWORKS ERBJUDER DIG

  • Djupgående instruktion för jobbet. 
  • Allt material som är nödvändigt för att kunna utföra jobbet på bästa möjliga vis. 
  • Ett jobb med stort ansvar. 
  • Ett jobb som utvecklar/utmanar dig som ledare. 
  • Bra stöd från kontoret i Danmark under säsongen. 
  • Personlig utveckling i ett främmande land. 
  • Ordnade förhållande under din tid i Alperna. 

YTTERLIGARE INFORMATION OCH ANSÖKNING

Säsongen startar typiskt i december 2019 och sträcker sig till april 2020.

Om du känner igen dig i det som står ovanför så tveka inte att skicka in din ansökning snarast då vi går igenom ansökningar löpande.

Klickanedanstående länk för att komma in på ansökningssidan där du bifogar ditt CV och ansökning 

Följ denna länk för att komma till vår ansökningssida

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Casper Schultz på +45 81 40 88 38.