Skicka mig ett erbjudande

Fyll i dina önskemål till nästa vinter! Vi ger dig trygghet att boka en resa

Trygghet att boka med oss

Eftersom vi lever med reserestriktioner vill vi försäkra oss om att du känner dig helt trygg med att boka en skidresa via oss.

Därför har vi utformat en riskfri bokningsklausul som ger dig fri avbokning till den 1:a oktober helt utan förbehåll. Det vil säga, du får 100% återbetalning av din bokade resa om du ångrar dig, utan att du behöver specificera anledning varför.

Det betyder att du tryggt kan boka vinterns resa redan nu, och om omvärldssituationen är oförändrad, eller om du av andra orsaker önskar att inte resa, så kan du avboka din resa och få full återbetalning fram till och med 1 oktober 2020.

Nortlander är medlem av Rejsegarantifonden

Vi är även sedan flera år tillbaka medlem av Rejsegarantifonden vilket ger dig en extra säkerhet när du reser på semester genom oss. Det innebär att vi som researrangör i händelse av konkurs ställt garanti för att du får full återbetalning av din resa hos rejsegarantifonden. 

Denna ordning täcker endast paketresor som i verkligheten betyder en resa som inkluderar transport, boende, aktivitet (t.ex. liftkort/transfer) och biluthyrning.
Om du själv skulle sätta ihop din resa och separat köpa hotell, transport etc, skulle du inte kunna använda dig av denna täckning.

Var ute i god tid till vintern 2020/ 2021 - reseförslag till nästa skidsemester

Alperna väntar på dig!

Redan nu kan du med gott samvete börja drömma om vita alptoppar, förstklassig skidåkning och enastående upplevelser i Alperna!

Extra goda fördelar inför skidsäsongen om du bokar redan nu:

  • Fri avbokning till 1 oktober
  • Det största urvalet av hotell & lägenheter i Alperna
  • Du ska endast betala deposition nu - resterande belopp kan du vänta med tills 60 dagar före avresa

Service med ett leende

Såhär säger våra gäster:

"Normalt brukar vi hitta/beställa hela vår resa med boende, transport m.m själva - för på det sättet vet man att man har koll på detaljerna. Men i år skulle det bara vara "lätt", och därför valde vi en paketresa med Nortlander. Redan vid den inledande kontakten via mail med Nortlanders kontor, upplevde vi ett professionellt bemötande och ett genuint intresse att hitta den exakta resa som passade våra behov."

 - Christian Rosenkvist, Trustpilot

Din trygghet för en god upplevelse:

  • 8 av 10 möjliga på Trustpilot
  • Skandinaviens största utbud av skidresor

Visste du att det, i genomsnitt, tar 28 dagar från tanke till handling att beställa en skidresa. Låt oss göra den processen snabbare för dig.

Fyll i formuläret här och få:

  • Snabb och professionell service
  • Svar inom 24 timmar
  • 3 konkreta erbjudanden

Låt oss göra det hårda arbetet för dig!

Vi har 27 års erfarenhet från att arrangera skidresor till Frankrike, Österrike och Italien - och vi har ett stort urval på 686 hotell och lägenheter att välja mellan.

Det tar dig 2 minuter att fylla i formuläret - resten sköter vi!

Kom ihåg! Ju fler upplysningar vi får från dig, desto lättare har vi att hitta de bästa och mest relevanta alternativen.

Vi ser fram emot att höra från dig.

// Nortlander-teamet