Hyr skidor och snowboard hemifrån

Skiduthyrning

Vi rekommenderar att du hyr din skidutrustning i samband med din bokning av resa. Fördelen med att boka hemifrån är att du blir garanterad att få den utrustning du önskar i mån av teknik och svårighetsgrad (ej märke). 

Du betalar även för hyran i samband med att du betalar resan och får därför en bra översikt på dina resekostnader. Du kan dessutom byta skidor och pjäxor på plats om eventuella problem skulle uppstå. 

Våra priser är som standard 15-20% lägre än om du hyr på plats. 

För information gällande vilka typer av skidor du ska välja samt priser på skidutrustningen går du in på respektive resmål, väljer "skiduthyrning, skidskola och liftkort" och klickar på "info".

 

Står det inga priser går det ej att förhandsboka hemifrån. I samband med att du bokar din skidutrustning erhåller du en voucher som du tar med till skiduthyrningsbutiken.

Det ingår ej försäkring i priset men det går alltid att lägga till när du hämtar ut din skidutrustning på plats på destinationen. Den skyddar din utrustning mot exempelvis stöld och fungerar då som en självriskreducering. (Gäller inte Cervinia).