Bussresor med Nortlander

Skidresa med buss Skidsemester med Nortlander

När du bokar en skidresa med buss hos Nortlander åker du alltid med moderna fyrstjärniga bussar av hög standard och som har tillåtelse att köra i upp till 100km i timmen. Alla bussarna är utrustade med minibar, toalett, stereo, video, aircondition och inredda med bekväma komfortsäten där ryggstöded kan fällas i 45 grader. Men en fyrstjärnig buss kommer du snabbt och bekvämt fram till alperna och kan därmed påbörja din semester redo och utvilad. 

Turen till alperna

Från Göteborg kör bussen ner via västkusten till Malmö, via Öresundsbron mot Danmark och sen färjan över Rödby-Puttgarten. Lunch intas på färjan och middagsstopp hålls i Tyskland, frukosten äts framme på destinationen. Till Frankrike kör bussen via Basel och Geneve. Till Österrike och Italien kör bussen via München.

Ankomst till destinationen

Bussen ankommer destinationen ca kl 09,00 beroende på väder- och trafikförhållanden. Vid ankomsten står våra guider redo att välkomna er med information om destinationen och färska väderutsikter. De kommer att anvisa plats för bagageförvaring så att du kan byta om till skidkläder och snabbt komma ut i backen. Det är ju det du har kommit hit för.

Vilka veckor kan jag resa med buss?

Det är avresa från Sverige varje vecka mellan vecka 51 och vecka 16. Hemkomst är alltid söndag kväll veckan efter och du har därför möjlighet att åka upp till 8 dagar skidor på destinationen.