Kock till gourmetveckan

Vill du vara årets gourmetkock i Courchevel? Nortlander söker samarbete med Sveriges bästa kock till vår gourmetvecka i Courchevel

Nortlander söker samarbete med svensk gourmetkock

Arbetar du som kock / äger en restaurang och vill ”gästspela” och göra en pop-up vecka 12 i Courchevel i de franska Alperna? Så ska du läsa vidare!

För tredje året i rad anordnar Nortlander gourmetveckor runt om i Alperna.

Under dessa veckor flyger vi ner kockar som tar över köket på ett av våra hotell och bjuder veckans gäster på mat i toppklass. Vi söker nu dig som under en vecka vill ta över köket på vårt hotell Les Ancolies i Courchevel.

Vad innebär gourmetveckan i Courchevel?

Konceptet är enkelt. Många av våra gäster har både skidåkning och mat av god kvalitet som intresse. Därför har vi slagit samman de två komponenterna och producerat en temaresa med fokus på storslagen skidåkning och middagar av hög kvalitet.

Som Gourmetkock på gourmetresan till Courchevel tar du och en medhjälpare, över köket och utformar en gourmetmenu utifrån de råvaror som är typiska för regionen.

Till din hjälp under veckan har du även hotellets normala kökspersonal.

 

Din profil

Vi förväntar oss att du:

  • Är utbildad kock 
  • Kan laga mat av hög kvalitet
  • Tycker det skulle vara kul att ta över köket på hotell Les Ancolies i v.12

Mer om Nortlanders Gourmetresa kan du läsa om här:
https://www.nortlander.se/specialresor/gourmetresan

Låter detta som något du vill pröva?

Skicka ett mail till camilla@nortlander.se där berättar lite om dig själv och erfarenheter från restaurangvärden, så kontaktar vi dig för vidare diskussion.