Våra Nortlander Hotell

På våra Nortlander Hotell väntar halvpension, skandinavisk personal och en enkel men funktionell stil.  

Vårt eget hotellkoncept drivs av oss själva med skandinavisk personal. Filosofin är enkel: här har du allt under samma tak! Det enda du behöver koncentrera dig på är att åka skidor och slappna av med din familj och dina vänner. 

Hotellen är typiskt trestjärniga hotell med enkelt inredda rum, alla med dusch/toalett. På morgonen serveras det en stor frukostbuffé med bland annat ägg, nybakat bröd, ost, skinka, korv, marmelad, nutella, cornflakes, yoghurt, frukt, juice, kaffe och te.

Efter en dags skidåkning möts vi på afterskin i hotellets bar där stämningen är trevlig och avslappnad och där det vid tillfällen bjuds på livemusik. Det är här man möter våra guider och de övriga gästerna för att tala om dagens upplevelser eller för att bara spela biljard eller en match bordfotboll.

Senare på kvällen dukas det upp i restaurangen där våra professionella kockar serverar en trerätters lokalinspirerad meny, där de tagit hänsyn till energiförbrukningen i backen. Barnen har möjlighet att välja från deras egen barnmeny. 

 

Vi har kombinerat en varierande vinlista som erbjuder allt från lokala Savoiviner, moderna Rhoneviner till de klassiska vinerna från Bourgogne och Bordeaux. Dessutom har vi ett brett utbud av champagne, whiskey, konjak, cocktails, öl och läsk.

I lekhörnan finns det leksaker och böcker så att även barnen får en rolig afterski. Det finns även tillgång till brädspel, som även de vuxna kan få glädje av efter middagen, om de inte väljer att avsluta dagen med en kaffe eller cocktail i baren.

Det finns möjlighet att hyra barnsäng och barnvagn på de flesta av våra egna hotell. 

Grupper, oavsett om det är skidklubbar, skolor eller övriga verksamheter, har möjlighet att äta tillsammans och kan även utnyttja restaurangen till föredrag.

Läs mer om våra egna hotell här