Spara pengar när du bokar...

Barnrabatter

Barn under två år betalar endast 500kr så länge inte egen stol eller sängplats krävs.

Många hotell erbjuder också rabatt när barn sover i extrasäng. Hör med din säljare för närmare uppgifter.

Liftkortsrabatt - barn

Rabatten på liftkort för barn beror på destination och ålder. Vilken rabatt som gäller för just ditt barn finner du i tabellen för liftkortsrabatter under varje destination. 

För att erhålla rabatten måste man ofta på destinationen visa pass eller liknande.  

Liftkortsrabatt - ungdomar och seniorer

På vissa resmål erbjuds ungdoms- och seniorrabatter på liftkorten. Rabatten på liftkort beror på destination och ålder. För närmare upplysningar angående rabatter, se tabellen för liftkortsrabatter under varje destination.

För att erhålla rabatten måste man ofta på destinationen visa pass eller liknande. Hör med din reseledare vad som gäller på ditt resmål.

Grupprabatt

Allt fler väljer att resa i större eller mindre grupper, främst för att dela de fantastiska upplevelser en skidresa erbjuder. Då gruppen överstiger ett visst deltagarantal erbjuder vi en eller flera friresor, vilken kan disponeras genom att exempelvis gruppledaren tar en friresa själv, att man delar friresan på ett par deltagare eller att man slår ut friresan till en rabatt för hela gruppen och därmed sänker priset ytterligare för alla deltagare.

En gruppledare utses som företrädare för gruppen och ansvarar för all kontakt med Nortlander och att övriga deltagare delges information om resan. Kan ej kombineras med andra rabatter. Grupprabatten gäller inte på kör själv resor och endast transport. Läs mer under gruppresor.

OBS! För att erhålla liftkortsrabatter ska ni uppge födelsedatum på alla i sällskapet då ni bokar resan.