Snögaranti

Vad händer om snön inte faller? Teckna snögaranti med oss

Nu har du möjlighet att teckna en snögaranti för att försäkra dig mot gröna pister och betande kor. Nåja, du kan i alla fall räkna med att kunna åka skidor oavsett vädrets makter.

Genom att teckna en snögaranti när du bokar din resa blir du vid tillfälle av utebliven snö på ditt resmål, flyttad till en destination med snö eller alternativt transporterad till ett annat skidområde där skidåkning är möjlig.

Snögarantin kan tecknas på alla resor till Alperna och skall bokas i samband med resan. Priset är 450 kr per person och betalas tillsammans med anmälningsavgiften. Snögarantin kan ej tecknas efter 1. december 2019. 

Om situationen kräver att vi behöver flytta dig/er till ett nytt resmål, där det finns snö, erbjuder vi er en resa med samma typ av inkvartering och utbud som den ursprungliga resan.

Snögarantin gäller endast resenären själv, så är ni ett sällskap som bokat resa ihop och delar lägenhet eller hotellrum så rekommenderar vi att alla bokar snögaranti.

 

 

Om det är möjligt att köra till ett närliggande skidsystem står vi för transport till och från skidområdet så det blir möjligt till minimum 5 skiddagar.

Liftkortet byter vi ut och täcker eventuella merkostnader i förbindelse med köp av nytt liftkort på det nya skidområdet.

Normalt räknar vi med att en skiddag är 10:00 – 16:00 men skiddagen kan i undantagsfall bli kortare på grund av förseningar i transporten mellan skidsystemen.

Liftkortet byter vi ut och täcker eventuella merkostnader i förbindelse med köp av nytt liftkort på det nya skidområdet.