Tillägg

Flygtillägg

Våra flygpriser avser utresa från Kastrup-Köpenhamn, Arlanda-Stockholm och från Landvetter-Göteborg.

Skidfrakt - flyg

På flygningar finns det endast ett begränsat antal skidfrakter på flygen. Man måste därför boka plats så snart som möjligt, gärna i samband med att ni bekräftar er bokning och betalar anmälningsavgiften. Det går även att boka fram till slutbetalning i mån av platstillgång. 

Skidfrakt kostar 599kr för ett par skidor eller en snowboard. Det är ej tillåtet att packa kläder och dylikt i skid- eller snowboardfodralet utan endast ett par skidor eller en snowboard. 

Det är endast tillåtet att ha ett par skidor eller en snowboard i ett fodral. Skidor/snowboard skall ligga i ett fodral för att skydda övriga gästers bagage. Det är endast möjligt att boka en skidfrakt per resenär. Ej bokad och betald skid- eller snowboardpackning kan komma att avvisas.

Skidfrakt - buss

På bussresor till Alperna får man ta med sig ett par skidor eller en snowboard. Skidfrakten kostar 99 kr för ett par skidor eller en snowboard.

Det är ej tillåtet att packa kläder, pjäxor/boots eller dylikt i skid- eller snowboardfodralet utan endast ett par skidor eller en snowboard. Skidor/snowboard skall ligga i ett fodral för att skydda övriga gästers bagage.

 

Tombäddstillägg

Priserna är beräknade på att man är totalt antal personer i lägenheten/hotellrummet. Är man färre personer får man betala tombäddstillägg. Är man till exempel tre personer som bor i en fyrbäddslägenhet får man betala ett tombäddstillägg för den fjärde tomma bädden. 

Detta tillägg varierar beroende på destination, lägenhet och vecka. I våra priser kan du se vad exempelvis en lägenhet för fyra personer kostar om man endast är tre personer osv. I rummet/våningen får endast inkvarteras resenär som beställt hotellet. 

Resenären som beställt så att tom säng finns i rummet/våningen äger ej rätt att inkvartera annan person. För ytterligare information kontakta din säljare.

Avbeställningsskydd

Avbeställningsskyddet kostar 6% av resans pris.

Avbeställningsskyddet måste tecknas samtidigt som resan beställs och betalas i samband med anmälningsavgiften. Observera att avbeställningsskydd är en försäkring och därför inte kan läggas till eller plockas bort efter erlagd anmälningsavgift. 

Avbeställningsskydd gäller om du måste avbeställa resan p.g.a. egen sjukdom/skada eller om någon nära anhörig har råkat ut för sjukdom/dödsfall. Läkarintyg krävs för att erhålla ersättning.

Vid avbokning med avbeställningsskydd och giltigt läkarintyg återbetalas hela resans pris undantaget kostnaden för avbeställningsskyddet samt en expeditionsavgift på 200 kronor. Resan måste dock avbokas före avgång.

Vid avbokning utan avbeställningsskydd baseras avbokningen på hur mycket resan kostar och hur nära avresa det är. Skulle avbokningen leda till en tombädd tillkommer en kostnad om inte annat boende med rätt antal bäddar går att finna. För närmare uppgifter se resevillkoren.