Grabb /Tjejresor

Den ultimata grabb/tjejresan? Ta på skidsemester med kompisgänget!

Till skillnad från vår kategori "skidresor med vänner" har vi här valt att fokusera på resor med lite mer fart och afterski. Dessa resor brukar vara kortresor. Vad är bättre än en weekend i Alperna? Vi har samlat en del destinationer som kan ge er precis detta. Ni behöver bara packa väskan och komma iväg. 

Dessa 4 destinationer är: Ischgl, Val d'Isére, St. Anton och Saalbach/Hinterglemm. Utöver härlig afterski har dessa destinationer flera hundra kilometer pist som ni kan njuta av på dagarna. 

 

Om ni fortfarande har energi kvar efter en lång dag av skidåkning så har de fyra destinationerna mycket att erbjuda. På dessa destinationer finns det prisbelönt afterski, fantastiskt nattliv och andra kulinariska upplevelser. 

Mer information om detta, finner ni nedanför.

SE ALLA KORTRESOR HÄR

 

 

 

Destinationer

Ischgl

Strålande pister och grym afterski

Läs mer om Ischgl

I Ischgl får du allt som du drömmer om. Detta är en destination med skidterräng i världsklass. Det finns 235 kilometer pist som sprider sig in över gränsen till Schweiz. Här finns det verkligen en möjlighet för att röra sig utom gränserna. 

Utöver detta har Ischgl ett briljant nattliv med fantastisk afterski. Detta gör Ischgl den perfekta destinationen för grabbresan.

 

Årets grabbresa tar plats på lyxiga designerhotellet Hotel Madlein. Detta hotell ligger i centrala Ischgl och har allt som man behöver. 

 

 

Val d'Isère

Här finns allt

Läs mer om Val d'Isere

Val d'Isere har 350 km pist men erbjuder mycket mer än bara det. Här finns lyxiga restauranger, shopping, delikatessbutiker, simhall, fantastiskt nattliv och afterski. Efter en lång dag med skidåkning, kan ni utan problem hitta något att göra.

Om ni är ute efter den ultimata grabbresan så rekommenderar vi Hotel Le Blizzard. Detta lyxiga hotell har allt som man behöver. Ni kommer inte att sakna något på årets grabbresa. 

 

 

 

St. Anton

Österrikes lyx

Läs mer om St. Anton

Denna tidigare VM-by bjuder på det mesta. Här finns grymma skidförhållande, wellness, världsklass afterski och fem-stjärniga restauranger. St. Anton är en livfull by och här kommer ni aldrig till att ha tråkigt. 

Vi rekommenderar Sporthotel St. Anton eftersom de har ett spa- och wellnessområde. Här kan ni slappna av efter en lång dag på pisten. 

 

 

Saalbach / Hinterglemm

Ett mekka för afterski och off-pist

Läs mer om Saalbach-Hinterglemm

I Saalbach/Hinterglemm finns den bästa afterskin i Österrike. Området har fått flera priser för afterskin. Destinationen har ett fantastiskt skidområde med grymma off-pist möjligheter. 

Om ni vill åka på en grabbresa till Saalbach/Hinterglemm så rekommenderar vi Hotel Alpinresort Sport & Spa. Här finner ni massa med sportsaktiviteter. Hotellet har både en inomhus- och utomhuspool.