Hos oss kan du luta dig tillbaka!

Skinetworks & Nortlanders hotell "Home away from home"

Vill du ha en smidig och härlig skidsemester? Då har du kommit rätt! 

Värdesätter du en skidsemester där ramarna är trygga och allt är genomtänkt för att du ska kunna slappna av - och bara njuta av din semester?  

Res då till något av Nortlanders egna hotell i Frankrike eller Österrike - perfekta för familjen eller resesällskapet som inte vill behöva tänka så mycket! 

Skinetworks & Nortlander hotell i Alperna

På våra egna hotell finns det skandinavisk personal som gärna hjälper dig - på ett språk som du förstår.  

Efter en lång dag i backarna kan du njuta av en smakfull, nyttig och näringsrik middag som våra skandinaviska kockar har lagat. 

På alla våra egna hotell har du alltid möjlighet att få vegetarisk kost. Vi har även möjlighet att anpassa vår meny i de tillfällen du som resenär har matallergi.  

OBS! För att vi ska kunna tillmötesgå vegetariskt alternativ samt anpassa vår meny vid eventuell allergi, skall detta informeras om vid bokning av resan. Var uppmärksam på att om vegetarisk eller specialkost önskas kommer det vara gällande under skidresans alla middagar på hotellet.   

Här bor du nära pisten

Våra hotell ligger alltid nära pist och lift och vi har gjort allt för att du ska kunna koppla av och njuta maximalt av din semester. Här ska du kunna känna dig som hemma med vetskapen att vi tar hand om dig! 

Konceptet är enkelt - vi fixar det mesta, så att du kan njuta av din skidsemester. 

Enklare än så blir det inte!

Våra egna hotell är för dig som... 

  • Värdesätter riktigt bra service 
  • Tycker att läget är viktigt och vill bo nära pisterna 
  • Uppskattar att äta god mat på skidsemestern 
  • Vill koppla av och njuta 

Du kan utforska våra egna hotell nedanför samt få inspiration till din nästa skidsemester till Alperna! 

Läs mer om våra egna hotell 

Medlemmar av GNI samt Clean United  

Vi har sedan lång tid tillbaka varit medlemmar av den franska hotelloch restaurangföreningen (GNI). Detta är en förening som hjälper oss att säkerställaatt våra hotell följer de tilltag som är beslutat kring Covid-19. De hjälper oss även att hålla oss uppdaterade om det bliver ändringar / uppdateringar gällande de franska myndigheternas riktlinjer.  

Under vintern får vi besök av representanter från föreningen som ser till att vi följer myndigheternas ritklinjer. Läs mer här

x

På Bel Horizon 

På Hotell Bel Horizon i Val Thorens har vi också en CLEAN United etikett. Vi är nämligen medlemmar av CLEAN United Val Thorens, vilket innebär att vi garanterar att följa de rekommendationer som fransk myndighet presenterar. Det gäller både användning av sanitetsartiklar och andra rekommenderade procedurer för att kontrollera Covid-19 och därmed ge våra gäster en trygg skidresa.  

x

Resetips för familjen! (samlat pris, 2 vuxna + 2 barn)

Skinetworks & Nortlanders hotell

Skinetworks Victoria Lodge Om du väljer att bo på Skinetworks Victoria Lodge får du mer än en skidsemester. Här får du en total paketlösning där du har möjlighet för att använda hotellets spa- och wellnessavdelning eller gym. Hotellet ligger på huvudgatan i Val d'Isere vilket betyder att du har nära till både byn och pisten. Victoria Lodge är hotellet för skidåkaren som önskar lite lyx på sin skidsemester. Läs mer om hotellet Nortlander Bel Horizon Nortlander Hotel Bel Horizon är ett mysigt, lite äldre hotell som ligger i Val Thorens. Hotellet ligger precis vid barnbacken och huvudliften. Här har du möjlighet till att gå direkt från sängen ut till pisten. När du kommer hem efter en lång skiddag, kan du nästan komma ända fram till hotellet. Hotellet styrs av vår egna skandinaviska personal. Läs mer om hotellet Skinetworks Chalet Oliver På Skinetworks Chalet Oliver är stämningen mysig och lyxig. Hotellet ligger centralt i La Rosiere. Byn har en lugn och mysig atmosfär med en fantastisk utsikt över bergen. Detta hotell passar bra till par eller mindre vängrupper som värdesätter lugn atmosfär, god mat och personlig service. Läs mer om hotellet Skinetworks Hotel Pintzgauerhof Välkommen till detta charmiga och något äldre hotell med halvpension och skidåkning precis utanför dörren har ett perfekt läge i hjärtat av Hinterglemm. Läs mer om hotellet Hotell Rössl Vänlig skandinavisk personal, perfekt läge nära allt du behöver och boende med halvpension samt wellness. Läs mer om hotellet

Våra chaleter & lägenheter

Skinetworks & Nortlanders hotell Ta med skandinavien till Alperna

På våra hotell tar vi hand om det mesta så att du ska ha tid att fokusera på skidåkningen och att umgås med ditt härliga resesällskap. Här får du både välsmakande måltider, avkoppling och perfekt läge.  

Riktigt god skidåkarmat 

Restaurangerna på hotellen drivs av vår egen personal. Vi lägger stor fokus på maten, som vi anser är en viktig del av skidsemestern, både för att orka med skidäventyren och för att samlas kring goda måltider och få en härlig stund tillsammans.  

Varje morgon dukas det upp en läcker frukostbuffé där det finns något för alla. På några av våra hotell erbjuds lite extra lyx på morgonstunden, till exempel på Skinetworks Hotel Marietta i Obertauern. Här står kökspersonalen redo att laga omelett eller scrambled eggs med bacon på beställning.  

Efter en lång dag i skidbackarna välkomnas du till restaurangen för en välsmakande middag. På alla våra hotell förutom Hotel Marietta serveras en välkomponerad och smaklig tre-rätters meny. På Hotel Marietta serveras istället en stor middagsbuffé med många valmöjligheter och varierande utbud. Dessutom finns en uppskattad barnmeny för hotellets yngsta gäster. 

På alla våra hotell är hantverket skandinaviskt, men inspirationen är av lokal härkomst.  

Missa inte heller möjligheten att utforska restaurangernas noga utvalda vinsortiment - ett perfekt sätt att sätta guldkant på skidsemestern. Majoriteten av de valda vinerna på menyn kommer från franska vinområden, och vi strävar efter att erbjuda ett par lokala alternativ. Således finns det goda möjligheter för den nyfikna och vinintresserade gästen att prova de unika vinerna som är sällsynta därhemma.  

Koppla av och njut  

På alla våra hotell finns goda möjligheter till att koppla av efter en lång dag fylld med härlig skidåkning. Det finns trivsamma loungeområden där du kan sjunka ner i en skön fåtölj och spela en omgång sällskapsspel. Koppla av framför brasan på Skinetworks Hotel Victoria Lodge i eller njut av solen och den fantastiska bergsutsikten på Nortlander Hotel Bel Horizons härliga terrass.  

Flera av våra hotell erbjuder också wellness-områden där du kan mjuka upp de ömma skidåkarmusklerna. Det allra största återfinns på Skinetworks Hotel Marietta och är uppdelat på två områden. Ett med swimmingpool, vilstolar och bastu och ett med spa, ångbastu, liggstolar och två utomhusbastur.  

Även Hotel Nortlander Victoria Lodge bjuder på härlig wellness. På hotellets nedersta våning finns ett mindre wellness-område med bastu, bubbelpool och en nyinredd lounge med en lyxig känsla.  

Skinetworks Chalet Oliver i La Rosiere och Skinetworks Hotel Sylvia i Ischgl finns sköna bastur där du kan värma upp kropp och själv efter en dag i snön.  

Perfekt läge 

Våra hotell är alla belägna nära skidåkningen så att du kan ta dig smidigt till pisterna och komma igång med dagens utförsåkning. 

Allra bäst läge hittar du på Hotel Bel Horizon i Val Thorens. Här bor du med ett av världens bästa skidområden precis utanför dörren. Klicka på skidorna kom snabbt och lätt ut i pisterna på morgonen. När skiddagen börjar gå mot sitt slut är det bara att glida tillbaka ner till hotellet. 

Varmt välkommen till ett av våra egna hotell, vi hoppas att du kommer att trivas! 

Vi hjälper dig gärna! Få reseförslag