Hos oss kan du luta dig tillbaka!

Egna hotell Skinetworks & Nortlanders

Vill du ha en smidig och härlig skidsemester? Då har du kommit rätt! 

Värdesätter du en skidresa där allt är genomtänkt för att du ska kunna slappna av, känna dig trygg och bara njuta av din semester?  

Res då till något av Nortlanders egna hotell i Österrike eller Frankrike - perfekta för familjen eller ressällskapet som bara vill slappna av på alpresan! 

Skinetworks & Nortlanders hotell i Alperna

På våra egna hotell finns det skandinavisk personal som gärna hjälper dig - på ett språk som du förstår.  

Efter en lång dag i backarna kan du njuta av en smakfull, nyttig och näringsrik middag som våra skandinaviska kockar har lagat. 

På alla våra egna hotell har du alltid möjlighet att få vegetarisk kost. Vi har även möjlighet att anpassa vår meny i de tillfällen du som resenär har matallergi.  

OBS! För att vi ska kunna tillmötesgå vegetariskt alternativ samt anpassa vår meny vid eventuell allergi, skall detta informeras om vid bokning av resan. Var uppmärksam på att om vegetarisk eller specialkost önskas kommer det vara gällande under skidresans alla middagar på hotellet.   

Här bor du nära pisten

Våra hotell ligger alltid nära pist och lift och vi har gjort allt för att du ska kunna koppla av och njuta maximalt av din semester. Här ska du kunna känna dig som hemma med vetskapen att vi tar hand om dig! 

Konceptet är enkelt - vi fixar det mesta, så att du kan njuta av din skidsemester. 

Enklare än så blir det inte!

Våra egna hotell är för dig som... 

  • Värdesätter riktigt bra service 
  • Tycker att läget är viktigt och vill bo nära pisterna 
  • Uppskattar att äta god mat på skidsemestern 
  • Vill koppla av och njuta 

Du kan utforska våra egna hotell nedanför samt få inspiration till din nästa skidsemester till Alperna! 

Läs mer om våra egna hotell 

Egna hotell 2022/2023

Skinetworks & Nortlanders hotell

Skinetworks & Nortlanders hotell Ta med Skandinavien till Alperna

På våra hotell tar vi hand om det mesta så att du ska ha tid att fokusera på skidåkningen och att umgås med ditt härliga resesällskap. Här får du både välsmakande måltider, avkoppling och perfekt läge.  

Riktigt god skidåkarmat 

Restaurangerna på hotellen drivs av vår egen personal. Vi lägger stor fokus på maten, som vi anser är en viktig del av skidsemestern, både för att orka med skidäventyren och för att samlas kring goda måltider och få en härlig stund tillsammans.  

Varje morgon dukas det upp en läcker frukostbuffé där det finns något för alla. På några av våra hotell erbjuds lite extra lyx på morgonstunden, till exempel på Skinetworks Hotel Marietta i Obertauern. Här står kökspersonalen redo att laga omelett eller scrambled eggs med bacon på beställning.  

Efter en lång dag i skidbackarna välkomnas du till restaurangen för en välsmakande middag. På alla våra hotell förutom Hotel Marietta serveras en välkomponerad och smaklig tre-rätters meny. På Hotel Marietta serveras istället en stor middagsbuffé med många valmöjligheter och varierande utbud. Dessutom finns en uppskattad barnmeny för hotellets yngsta gäster. 

På alla våra hotell är hantverket skandinaviskt, men inspirationen är av lokal härkomst.

Missa inte heller möjligheten att utforska restaurangernas noga utvalda vinsortiment - ett perfekt sätt att unna dig lite extra på skidsemestern. Majoriteten av de valda vinerna på menyn kommer från franska vinområden, och vi strävar efter att erbjuda ett par lokala alternativ. Således finns det goda möjligheter för den nyfikna och vinintresserade gästen att prova de unika vinerna som är sällsynta därhemma.

Koppla av och njut  

På alla våra hotell finns goda möjligheter till att koppla av efter en lång dag fylld med härlig skidåkning. Det finns trivsamma loungeområden där du kan sjunka ner i en skön fåtölj och spela en omgång sällskapsspel.

Flera av våra hotell erbjuder också wellness-områden där du kan mjuka upp de ömma skidåkarmusklerna. Det allra största hittar du på Hotel Marietta och är uppdelat på två områden. Ett med swimmingpool, vilstolar och bastu och ett med spa, ångbastu, liggstolar och två utomhusbastur.

Perfekt läge 

Våra hotell är alla belägna nära skidåkningen så att du kan ta dig smidigt till pisterna och komma igång med dagens utförsåkning.  

Varmt välkommen till ett av våra egna hotell, vi hoppas att du kommer att trivas! 

Vi hjälper dig gärna! Få ett reseförslag