SOLO-skidresan 2023

SOLO-skidresan Nortlander presenterar:

Åk skidor i gemenskap - även om du reser själv.

Älskar du skidåkning men saknar någon att åka på skidresa med? Då har vi den perfekta resan för dig. Vår SOLO-skidresa är för dig som av någon anledning reser ensam men som gärna vill umgås med andra under resan. Här blir du del av en gemenskap där alla delar passionen av skidåkning och kan dela unika skidupplevelser, goda luncher och trevligt umgänge på afterskin och middagen.

På SOLO-skidresan med Nortlander får du:

  • Skidåkning med andra passionerade skidåkare
  • Gemenskap och umgänge - i och utanför pisten
  • Ett speciellt veckoprogram bara för deltagare på resan
  • Skratt, häftiga upplevelser och en härlig skidsemester
  • Guidad tur i skidområdets bästa pister

Läs mer om SOLO-skidresan här.

Boka SOLO-skidresan 2023

SOLO-skidresan till Alperna En dansk succé - nu på svenska

Vi har arrangerat denna SOLO-skidresa i 15 år för glada danska skidåkare – alltid med full fokus på gemenskap och umgänge för likasinnade skidåkare i pisten men även utanför pisten. Danskarna är ju kända för sitt “hygge” men det blir mer och mer känt vad det innebär även för oss svenskar.

Vi vill därför presentera denna succéresa även för svenskar. Bara för att din partner, dina vänner eller din familj inte vill med på skidresan behöver du inte bli norpad på den friska bergsluften och känslan av att susa nedför pisterna.

På SOLO-skidresan arrangeras gemensam skidåkning för alla nivåer. Både nybörjare, mer erfarna och experter får utmaningar och fina upplevelser med andra i pisten. Några dagar kommer det även att arrangeras guidad skidåkning i skidområdets bästa pister.

Aktiviteter i & utanför pisten

Även om skidresor handlar om skidåkning så ser våra guider till att du aldrig känner dig ensam eller har det tråkigt efter att dagens skidåkning är över. Varje dag är det lagt ett program som förutom skidåkning och gemensamma luncher på skidområdets trevligaste och mysigaste restauranger även bjuder på allt från afterski, kälkåkning, QUIZ-kvällar och diverse arrangemang på orten. Alla dessa upplevelser får du dela med de andra som är med på resan.

På vår danska version av resan har det tidigare arrangerats exempelvis vinprovning och en hockeymatch. Veckoprogrammet varierar från år till år.

Skidvänner för livet

Flera av deltagarna på vår danska version av resan återkommer år efter år. Chanserna är nämligen goda att du får skidvänner för livet och att resan blir en slags tradition där ni träffas varje år för det ni är mest passionerade för - nämligen skidresor.

Inte en singelresa

För oss på Nortlander är det viktigt att poängtera att det inte handlar om en singelresa med dejting utan en SOLO-skidresa för alla som reser själva, singel eller ej, där fokus är på skidåkningen och att dela din passion med likasinnade.

Så bor du på SOLO-skidresan

På SOLO-skidresan bokar du en del i ett rum som du delar med andra av samma kön.

SOLO-skidresan i korthet

Var? Hotel Sylvia i Ischgl, Österrike
När? Vecka 13 (25 mars - 1 april 2023)
Hur? Flyg & transfer från Arlanda eller Kastrup, buss eller egen transport

Priser på SOLO-skidresan 2023

Priserna är per person och inkluderar halvpension, årets veckoprogram, 6 dagars liftkort och trevligt sällskap! Priserna är vägledande.

  Egen transport Buss Flyg fr. Kastrup
inkl. transfer
Flyg fr. Arlanda
inkl. transfer
Dubbelrum "Budget"
som enkelrum
(max 1 person)

17.899 kr 19.498 kr 21.099 kr 21.499 kr
Del i dubbelrum
(max 2 personer)

11.999 kr 13.598 kr 15.199 kr 15.549 kr
Del i dubbelrum
m. 1 extrasäng
(max 2 personer)

10.199 kr 11.798 kr 13.399 kr 13.749 kr
Del i dubbelrum m.
1 extrasäng & balkong
(max 3 personer)

10.799 kr 12.398 kr 13.999 kr 14.349 kr
Del i dubbelrum m.
2 extrasängar & balkong
(max 3 personer)

10.999 kr 12.598 kr 14.199 kr 14.549 kr
Del i dubbelrum m.
3 extrasängar & balkong
(max 4 personer)

10.099 kr 11.698 kr 13.299 kr 13.649 kr


OBS! Eftersom vi delar in rummen efter kön kan rumstypen komma att ändras efter bokning. Om detta händer kontaktar vi självklart dig som påverkas.