Vänner

du själv väljer Vänner är den familj -

En skidsemester ska vara något som man längtar efter. Efter vardagsstress (och tristess) är man redo för en ljuspunkt att se fram emot.

När du reser på en skidsemester finns det massa saker att se fram emot. Det kan vara skidåkningen, den mysiga stämningen, festligheten eller att spendera tiden med dem man tycker om. 

Skidorter som passar vängrupper - oavsett skidnivå

Vi har samlat ett par skidorter som passar skidåkare som inte nödvändigtvis är på samma nivå när det kommer till skidåkning.

 

 

 

Alla fem skidorter, Saalbach/Hinterglemm, St.Anton, Ischgl, Alpe d'Huez och Val d'Isere garanterar att ni får utmaningar för alla olika nivåer i gruppen.

Mycket att bjuda på...

När man åker med en grupp vänner är det även en god idé att välja en skidort som kan erbjuda lite annat än bara skidåkning.

De skidorter vi rekommenderar nedan har alla ett rikt byliv, med cafeer, restauranger och butiker.

 

 

Destinationer

Saalbach / Hinterglemm

Hela paketet till hela gruppen

Läs mer om Saalbach-Hinterglemm

 

Hvis fabelagtige skiforhold ikke er nok, så er Saalbach/Hinterglemm kendt for uovertruffen afterski, der sågar har vundet adskillige priser. Dette er blot noget af det, der gør Saalbach/Hinterglemm til den perfekte destination for enhver vennegruppe. 

 

Med hela 270 km pist, ett modernt liftsystem och terräng för alla nivåer är Saalbach/Hinterglemm en perfekt destination. Här kan nybörjaren känna sig säker på pisterna samtidigt som den mer avancerade kan njuta av Fieberbruhns pudersnö. 

Saalbach/Hinterglemm är känt för sin prisvinnande afterski. Denna destination är helt enkelt perfekt för vängruppen.

St. Anton

En klassisk skidsemester i Österrike

Läs mer om St. Anton

Det är svårt att föreställa sig en skidsemester i Österrike utan afterski. I St. Anton får du afterski i världsklass och mycket mer.

Här finner du inte bara ett av världens mest eftertraktade skidområde utan också afterski, som du aldrig upplevt den förr. Det är nästan omöjligt att tänka på skidsemester i Österrike, utan att tänka på St. Anton.

 

 

Ischgl

Ischgl är den perfekta blandningen av perfekta skidförhållande och ett sprudlande nattliv.

Läs mer om Ischgl

 I Ischgl kan ni åka skidor i två olika länder eftersom orten gränsar till Schweiz. Denna destination passar även till snowboardåkaren, så alla i vängruppen kan åka med!

Alpe d'Huez

Helt till toppen - och lite till

Läs mer om Alpe d'Huez

Snö, sol och blå himmel så långt ögat räcker. Detta är de tre saker som kännetecknar Alpe d'Huez. Här finns det både en charmerande bydel och en mer modern en. I byn finns det många möjligheter för shopping, afterski och här finns ett rikt nattliv till de som gillar att festa. 

 

 

Val d'Isère

Bättre än så här blir det inte

Läs mer om Val d'Isere

Val d'Isere har ett av europas bästa skidområden men orten bjuder på mycket mer än så. Här kan man gå till en simhall eller hitta något smakfullt på en av delikatessbutikerna som ligger längst huvudgatan. När dagen går mot sitt slut finns här grymma alternativ av afterski och nattliv. Val d'Isere är en destination som är perfekt för vängruppen.

Vi hjälper dig gärna!