Vänner

Vänner är den familjen som du själv väljer Åk på skidsemester med dina vänner

En skidsemester ska vara något som man längtar efter. Efter långa mörka vinterdagar är man redo för en ljuspunkt i framtiden. När man åker på en skidsemester finns det massa saker att se fram emot. Det kan vara skidåkningen, den mysiga stämningen, festligheten eller att spendera tiden med dem man tycker om. 

En skidsemester ser oftast likadan ut beroende på vem man reser med. T.ex. kan man dricka en kopp varm choklad med vänner, familj och kollegor. Det är dock inte detsamma när det kommer till afterski. För det är en skillnad på om du tar på afterski med dina vänner istället för din gamla moster. 

 

 

På grund av detta har vi hittat fem destinationer som alla passar perfekt för en vängrupp. Här får ni allt och lite mer. 

Alla fem destinationer, Saalbach/Hinterglemm, St.Anton, Ischgl, Alpe d'Huez och Val d'Isere garanterar att ni får utmaningar för alla olika nivåer i gruppen. Dessa destinationer har också det bästa inom nattliv och afterski, så ni kan festa långt in i natten. Destinationerna har sin charm och erbjuder massor av aktiviteter. 

 

 

Destinationer

Saalbach / Hinterglemm

Hela paketet till hela gruppen

Läs mer om Saalbach-Hinterglemm

 

Hvis fabelagtige skiforhold ikke er nok, så er Saalbach/Hinterglemm kendt for uovertruffen afterski, der sågar har vundet adskillige priser. Dette er blot noget af det, der gør Saalbach/Hinterglemm til den perfekte destination for enhver vennegruppe. 

 

Med hela 270 km pist, ett modernt liftsystem och terräng för alla nivåer är Saalbach/Hinterglemm en perfekt destination. Här kan nybörjaren känna sig säker på pisterna samtidigt som den mer avancerade kan njuta av Fieberbruhns pudersnö. 

Saalbach/Hinterglemm är känt för sin prisvinnande afterski. Denna destination är helt enkelt perfekt för vängruppen.

St. Anton

En klassisk skidsemester i Österrike

Läs mer om St. Anton

Det är svårt att föreställa sig en skidsemester i Österrike utan afterski. I St. Anton får du afterski i världsklass och mycket mer. Här finns nattliv, lyxhotell och kilometer av pist. 

 

 

Ischgl

Den perfekta kombinationen

Läs mer om Ischgl

Ischgl är den perfekta blandningen av perfekta skidförhållande och ett sprudlande nattliv. I Ischgl kan ni åka skidor i två olika länder eftersom orten gränsar till Schweiz. Denna destination passar även till snowboardåkaren, så alla i vängruppen kan åka med!

Alpe d'Huez

Helt till toppen - och lite till

Läs mer om Alpe d'Huez

Snö, sol och blå himmel så långt ögat räcker. Detta är de tre saker som kännetecknar Alpe d'Huez. Här finns det både en charmerande bydel och en mer modern en. I byn finns det många möjligheter för shopping, afterski och här finns ett rikt nattliv till de som gillar att festa. 

 

 

Val d'Isère

Bättre än så här blir det inte

Läs mer om Val d'Isere

Val d'Isere har ett av europas bästa skidområden men orten bjuder på mycket mer än så. Här kan man gå till en simhall eller hitta något smakfullt på en av delikatessbutikerna som ligger längst huvudgatan. När dagen går mot sitt slut finns här grymma alternativ av afterski och nattliv. Val d'Isere är en destination som är perfekt för vängruppen.