Frankrike, Alpe d´Huez

Chalet/Stuga

Chalet Daria-I Nor

Fakta

Om Chalet Daria-I Nor

Nybyggda chalet-lägenheter i fantastiska Alpe d’Huez. Detta boende kommer med all säkerhet skapa en varm och autentisk atmosfär för besökande gäster.

Chalet Daria i Nor är ett helt nytt chalet och är en perfekt kombination av komfort och praktiskt boende när det kommer till din skidsemester. Alla 3 lägenheter som utgör denna nybyggda byggnad har stora terrasser med en spektakulär utsikt över Ecrins Massif och bergstopparna.
Detta boende bjuder på en lugn och skön tillvaro och högkvalitativ service. När du träder in genom dörren är finns det nyhuggen ved och kaminen är tänd i Chalet Nizam, som är ett av de tre chaleten som tillhör Daria I Nor.

Egen chalet-manager

När du bor på Chalet Daria i Nor ingår det en chalet-manager som är dedikerad till egendomen. Med anledning av det kan du beställa en lång rad tjänster “a la carte”. Detta innebär till exempel att färsk bröd levereras till dörren varje morgon, tvättning av kläder om så önskas och att det serveras en middagsmeny som har godkänts av dig.

Wellness

När man bor på detta chalet kan man även njuta av varm inomhuspool, bastu och ångbastu som man hittar på Hotel Daria I Nor, som endast ligger 100 meter från chaletet.

Är detta inte tillräckligt för att skämma bort kropp och själ, kan du mot en extra avgift även utnyttja hotellets “Black Diamond Luxury Spa”, som osar av avslappning.

Praktisk information

Varje chalet lägenhet har tillgång till ett privat garage, vilket gör boendet extra passande för dig som ankommer i bil. Skidor och pjäxor förvarar du i ett privat skidförråd till respektive lägenhet där det självklart finns värmeutrustning för såväl pjäxor som handskar.

Den nybyggda chaleten tillfredsställer även moderna behov såsom WiFi, plattskärms-TV och telefon. Det finns naturligtivs även badrock och tofflor till dig när du ankommer.  
Om detta inte är nog ligger chaletet endast 100 meter från gondolen “Alpe Express”, som snabbt ger dig tillgång till pisten.
  • Väldigt hög standard
  • Utiskt över Alperna
  • 100 meter till lift
  • Fem-stjärnig service
    Nortlander önskar dig välkommen till Chalet Daria I Nor!

Avstånd

Avstånd till pist : 75 m

Avstånd till lift: 75 m

Avstånd till centrum : 350 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Restaurang Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Parking (surcharge): €60 / car* / week, 1 place already included per apartment

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Visa mer

SwimmingPool: Ja

Tvätt-service: Ja

Wellness: Ja

CHALET NAZIM 290m²

Stor läcker chalet-lägenhet i tre våningar.
På bottenvåningen finns privat ingång, hiss, privat garage, skidförvaring med pjäx- och handskvärmare, wellness-område med jacuzzi, bad, toalett och en terrass.

På första våning finns två stora sovrum med eget bad och toalett samt två sovrum där det ena har eget bad och därtill en separat toalett som delas mellan rummen. Alla rum har tillgång till balkong.

På andra våning finns ett stort kombinerat kök och vardagsrum, där köket är fullt utrustat, samt ett loungeområde med öppen spis och en stor balkong. Dessutom finns en separat toalett.

AccommodationTypes