Frankrike, La Rosiere

Lägenhet

Les Bouquetins

Fakta

Om Les Bouquetins

Lägenhetskomplexet Residence Les Bouquetins i La Rosiere ligger nära pist och centrum.

På Les Bouquentins möts man av en trivsam alpin stämning. De lite äldre lägenheterna har allt som behövs för en härlig skidsemester i La Rosiere. Atmosfären är mysig och det är lätt att umgås. Lägenheterna är som gjorda för gäster som älskar skidåkning och vill bo centralt.

Bo centralt på Les Bouquetins

Residence Les Bouquetins ligger endast 100 meter från pisten, vilket betyder att ni inte behöver gå särskilt långt i pjäxor på morgonen. De 150 metrarna till centrum gör det även enkelt att utforska den avslappnade och vackra alpbyn La Rosiere. Byn ligger vackert placerad på 1850 meters höjd, vilket ger snösäkra förhållanden och en fantastisk utsikt över dalen.

Upplev äkta alpstämning

Här får du en semester där du slipper betongkomplex och istället får mängder av härlig alpstämning. Njut av den vackra byn, den betagande naturen och den sagolika skidåkningen på din skidsemester hos Residence Le Bouquetins.
OBS! Sängkläder och handdukar ingår inte, du kan däremot beställa att det ska finnas när ni ankommer. Detta ska dock göras i förväg. Om ni önskar detta är ni välkomna att ringa till oss så ordnar vi detta!

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 150 m

Avstånd till skiduthyrning: 250 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Kokplatta Ja

Miniugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

1-rumslägenhet för 4 personer


1-rumslägenhet på första eller andra våning på 22 kvm. med balkong. I vardagsrummet finns en bäddsoffa samt ett litet pentry med två kokplattor, ugn och kylskåp. I entrén finns en våningssäng och tillgång till ett badrum samt en separat toalett.

Balkong - Kokplattor - Ugn - Kylskåp

AccommodationTypes