Frankrike, La Rosiere

Chalet/Stuga

Skinetworks Chalet Perdrix

Halvpension

Fakta

Om Skinetworks Chalet Perdrix

Fina chalet-lägenheter med bastu i La Rosieres förtrollande omgivningar

Chalet Perdrix består av tre fina chalet-lägenheter som ligger i bydelen Les Eucherts, endast några minuter från stolslift, pist, skiduthyrning, inköp, bowling och skridskobana. Lägenheterna kan bokas en och en eller som enkla hotellrum om ni inte är så många. 

Chalet-lägenheterna

Hela byggnaden består av 3 lägenheter som rymmer 12,13 och 15 personer. Alla lägenheter är ca 200 kvadratmeter stora och har 6 sovrum med varsitt badrum samt toalett. Undantaget lägenheten för 12 personer där två av sovrummen delar på badrum och toalett. 
Alla lägenheter har dessutom ett stort vardagsrum samt kök med kamin. Det hela bjuder in till ett gott glas rödvin efter en dag ute i pisten. 
Om du kommer till La Rosiere med bil, kan du parkera gratis i husets parkeringsgarange. 

Halvpension på skidresan 

Chalet Perdix drivs som Nortlanders eget chalet - med skandinavisk personal som ser till att ni får god halvpension under hela skidsemestern. Varje morgon från 7:30 till 9:00 finns det framdukat en läcker frukostbuffé där du kan fylla på med ny energi inför en lång dag i backen. 

På kvällen bjuder vi på en 3-rätters meny, inspirerad av både det franska och nordiska köket. Vi serverar middagen i det gemensamma rummet och konceptet är “social dining” i den mening att man kommer lite närmare varandra än vid traditionella hotellvistelser. Att bo och äta är centrerat kring gemenskapen, och alla äter tillsammans kl. 19:00 Med utsökt, väl förberedd mat är du redo att susa nedför skidbackarna i La Rosière. 

I varje chalet finns det en stor gemensam matsal där alla äter tillsammans. Det betyder att man kan behålla myskläderna på när man först har kommit in i sitt chalet. 

Måltider vid ankomst och avresa

På ankomstdagen kommer det mellan 18.00 och 20.00 att bjudas på en kvällsbuffé bestående av en varmrätt, sallad, pålägg, ost och bröd samt något sött att avsluta med. 

För de gäster som ankommer senare på dagen bjuder vi på soppa och bröd i tidsrummet 22.30-00.00. 

Om du ankommer tidigt på morgonen är det möjligt att köpa till en god frukostbuffé. Priset är €17 för vuxna och €9 för barn till och med 12 år. Det är att njuta av frukostbuffén mellan 07:30 och 09:30. 

På avresedagen är den sista måltiden på hotellet frukostbuffén. Det är dock möjligt att köpa med en smörgås till resan hem. 

Honesty bar

I de gemensamma utrymmena är det inte tillåtet att ta med egen dryck så som vin, öl eller läsk. Nikan istället köpa kalla drycker och tempererat vin i vår honesty bar som har trevlig självbetjäning till fördelaktiga priser. Ni får lov att ta med andra typer av drycker, men just köp av öl, vin och läsk sker alltså i honesty baren. 
Om ni önskar att ta med er eget vin så får ni lov att göra det mot en betalning som avräknas direkt på hotellet. 

Förtrollande utsikt

La Rosiere 1850 ligger rätt högt uppe på berget, nästan som på en balkong på sidan av berget. Det betyder att du har storslagen utsikt över de omkringliggande bergen nästan oavsett var du befinner dig i La Rosiere – och således också från Chalet Perdrix. 

Bastu och massage

Om du känner dig öm efter dagens strapatser på pisten finns möjlighet att slappa av och vila musklerna i en av de två bastur som finns. Dessutom finns möjligheta att mot betalning köpa en rad olika massage. 


Trevliga ramar i Chalet Perdix

I Chalet Perdrix bor du trevligt och bekvämt. Alla chalet lägenheter har en sydvänd balkong - man kan nästan tro att det är menat att man ska ta något kallt uppfriskande glas i eftermiddagssolen.

Gällande vintern 2020/2021 & Covid-19

Vi har sedan lång tid tillbaka varit medlemmar av den franska hotell – och restaurangföreningen (GNI). Detta är en förening som hjälper oss att säkerställa så att våra hotell följer de tilltag som är beslutat kring Covid-19. De hjälper oss även att hålla oss uppdaterade om det bliver ändringar / uppdateringar gällande de franska myndigheternas riktlinjer.

Under vintern får vi besök av representanter från föreningen som ser till att vi följer myndigheternas ritklinjer.Avstånd

Avstånd till pist : 300 m

Avstånd till lift: 350 m

Avstånd till centrum : 1200 m

Avstånd till shopping: 300 m

Avstånd till skidbuss: 300 m

Avstånd till skiduthyrning: 350 m

Rum

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Eldstad: Ja

Garage: Ja

Halvpension: Ja

Husdjur: Ja

Visa mer

Lounge: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

TV-rum: Ja

WiFi (endast i lobby): Ja

7-rumslägenhet för 12 personer (chalet nr. 1)

Egen chalet-lägenhet med sex sovrum. Alla sovrum har eget badrum med toalett och dusch förutom rum 5 och 6 som delar ingång och bad och toalett. Rum 2 och 3 har tillgång till en terrass vänd mot syd och rum 4 har tillgång till en sydöstvänd terrass. I rum 1 är det möjligt att ordna en extra sovplats. I alla rum finns två enkelsängar som kan ställas samman till en dubbelsäng. I chaleten finns även ett stort vardagsrum med soffgrupp och braskamin samt en terrass vänd mot syd. I samma rum finns även ett kök med matplats till alla 12 personer. 
Sängkläder - Handdukar - Slutstädning - Bad & Toalett - TV - WIFI (gratis) - Terrass - Kamin - Parkeringskällare 

Detta chalet kan även säljas separat där rumstyperna heter:

Dubbelrum (4st)
4-bäddsrum med terass i 2 rum  (1 st)


7-rumslägenhet för 13 personer (chalet nr. 2)

Egen chalet-lägenhet med sex sovrum. Alla sovrum har eget badrum med toalett och dusch. Rum 1 och 2 har en delad balkong vänd mot sydväst och rum 3 och 4 delar en balkong vänd mot sydöst. Rum 5 har en egen balkong mot sydöst och rum 6 har en egen terrass. Rum 6 är handikappvänligt - dock med en kant i duschkabinen. Alla rum har två enkelsängar som kan ställas samman till en dubbelsäng. I rum 6 finns det möjlighet till en extrasäng. I chaleten finns även ett stort vardagsrum med soffgrupp och braskamin samt en balkong. I samma rum finns också ett kök med matplats till alla 13 personer. Dessutom finns det en extra toalett i det gemensamma rummet. 
Sängkläder - Handdukar - Slutstädning - Bad & Toalett - TV - WIFI (gratis) - Balkong/Terrass - Kamin - Parkeringskällare

Detta chalet kan även säljas separat där rumstyperna heter: Dubbelrum (5 st)
3-bäddsrum (1 st)

7-rumslägenhet för 15 personer (chalet nr. 3)

Egen chalet-lägenhet med sex sovrum. Alla sovrum har eget badrum med dusch och toalett, förutom i rum 5 och 6 där det finns badkar istället för dusch. Rum 2 har balkong mot sydöst och rum 6 har balkong mot syd. I alla rum finns två enkelsängar som kan ställas samman till en dubbelsäng. Rum 2, 3 och 5 har dock tre enkelsängar - i rum 2 står den tredje sängen på en trappavsats cirka en meter upp. Denna chalet har två våningar, så det är snedtak i rum 5 och 6 som ligger på övervåningen. I chaleten finns även ett stort vardagsrum med soffgrupp och braskamin samt en balkong. I samma rum finns också ett kök med matplats till alla. Dessutom finns det en extra toalett i det gemensamma rummet. 
Sängkläder - Handdukar - Slutstädning - Bad & Toalett - TV - WIFI (gratis) - Balkong - Kamin - Parkeringskällare 

Detta chalet kan även säljas separat där rumstyperna heter:

Dubbelrum (2st)
3-bäddsrum (4 st)

AccommodationTypes