Frankrike, Les Arcs

Lägenhet

Residence Arolles

Fakta

Om Residence Arolles

Résidence Les Arolles ligger i hjärtat av de franska Alperna och välkomnar gäster som vill uppleva några av de bästa skidmöjligheterna som Europa har att erbjuda.

Résidence Les Arolles ligger i det väldigt populära skidområdet Les Arcs, som ligger i den vackra Tarentaise-dalen och som omfattas av skidområdet Paradiski.

Fokus på skidåkningen


Det finns inget bättre ställe att komma tillbaka till efter en lång aktiv dag i backen än dessa mysiga lägenheter i klassisk alpinstil. Varje lägenhet i Résidence Les Arolles har byggts i traditionell Savoyard-stil med synliga träinteriörer och alla erbjuder en oslagbar utsikt över Mont Blanc-berget. Lägenheterna är perfekt placerade för gäster som vill få ut det mesta av skidåkningen då man har pisterna bara 50 meter bort från boendet. Förutom detta har man även turistcentret, butikerna och restaurangerna ett stenkast bort.

Fullt av möjligheter


Alla lägenheter på Résidence Les Arolles har självhushåll, med moderna kök, för gäster som gillar att laga sina egna måltider. Köket i lägenheterna är fullt utrustade med spis, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost och kaffemaskin. Det är lätt att hålla skåpen välfyllda med mat eftersom byns butiker ligger endast 10 meter från lägenheterna. Alternativt finns det ett urval av trevliga restauranger att välja mellan.Det finns också barnsängar (observera att lakan ej ingår till barnsängen) och bagerileveransservice (beställs i receptionen före 19:00 inför nästa morgon).Under er vistelse kan ni njuta i den uppvärmda swimmingpoolen, ångbastu och bastun eller ta ett träningspass i det fullt utrustade gymmet.

Avstånd

Avstånd till pist : 25 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 400 m

Avstånd till skiduthyrning: 50 m

Rum

TV Ja

Mat och dryck

Bar Nej

Restaurang Nej

Minimarknad Nej

Faciliteter

Apartment: Ja

Badkar eller dusch: Ja

Balkong / Terass: Ja

Bastu: Ja

Diskmaskin: Ja

Fitnessrum: Ja

Visa mer

Frys: Ja

Garage: Ja

Husdjur: Ja

Kaffemaskin: Ja

Kylskåp: Ja

Mikrovågsugn: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Spishäll / platta: Ja

SwimmingPool: Ja

Sänglinne: Ja

Toalett: Ja

Towels: Ja

Tvättmaskin: Ja

Tvätt-service: Ja

Vattenkokare: Ja

AccommodationTypes