Frankrike, Les Deux Alpes

Hotel Jam Session

Halvpension inkl. transfer

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Jam Session

Drömmer du om ski-in/ski-out, nära till liften och lugna omgivningar så är detta italienska familjedrivna hotell i Les Deux Alpes något för dig!

Hotel Jam Session är ett riktigt skidhotell med placering i början av Les Deux Alpes i lugna omgivningar. Hotellet ligger precis vid pisten och drivs av en fantastisk italiensk familj.

Italienskt hotell i Frankrike

Hotel Jam Session är ett äkta italienskt hotell med rum som kanske inte är de största men det glömmer man snabbt när man möter den fantastiska personalen och ser hur nära det är till pisten - den pist som tar dig ner till liften och vidare upp i det stora högt belägna skidområdet. Rummen kan eventuellt upplevas som lite trånga jämfört med vad man är van till idag. De må vara mindre men den italienska auran ligger över de mysiga rummen.

Det finns internet på hela hotellet och även på rummen. Dock ska man komma ihåg att det trots allt är Alperna och att uppkopplingen därför inte alltid är den bästa.

Kör du själv så finns det parkering i hotellets garage men det är en bra idé att meddela detta vid bokningen om du önskar parkeringsplats till din bil.

Restaurangen

När du bor på Hotel Jam Session ingår halvpension. Det innebär att du kan slå dig ner i restaurangen varje morgon där du kan njuta av en god och rejäl frukostbuffé samtidigt som du planerar dagens skidåkning.

Efter en hel dag i backen kan du vänta dig en trevlig och enkel 3-rätters middagsmeny. Du kan även slå dig ner i hotellets mysiga bar, njuta av en drink och prata igenom dagen som har varit.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Les Deux Alpes!

Avstånd

Avstånd till pist : 10 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 600 m

Rum

TV Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Reception: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum m. en extrasäng

Dubbelrum med en dubbelsäng och en extrasäng samt bad & WC.

Sängkläder – Bad & WC – Handdukar - TV

Familjerum

Rum till två vuxna och två barn (max 14 år) med dubbelsäng och våningssäng samt bad & WC.

Sängkläder – Bad & WC – Handdukar - TV

AccommodationTypes