Frankrike, Les Deux Alpes

Residence Alpina Lodge

Fakta

Om Residence Alpina Lodge

50 meter från liften och nära centrum hittar du Residence Alpina Lodge som är precis vad du behöver för en härlig skidresa.

På Residence Alpina Lodge känner man sig alltid välkommen. Residenset är byggt i äkta Savoyard-stil och hit kan man åka som par eller med en större grupp.

Nära skidåkningen och nära centrum

Residence Alpina Lodge ligger knappa 50 meter från liften och någon minuts promenad från centrum där du hittar ett 40-tal restauranger.

Lägenheterna

Lägenheterna på Residence Alpina Lodge varierar i storlek och allt från 2 personer till 10 personer kan bo i lägenheterna. I alla lägenheter finns det ett vardagsrum med TV, köksvrå med allt du behöver för att laga god mat och ett eller två badrum.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns laddstationer vid posthuset och vid turistkontoret. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Residence Alpina Lodge i Les Deux Alpes.

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 100 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Mikrovågsugn Ja

Ingen slutstädning Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 46€ /week

WiFi (mot betalning): 39€ /week

Studio 4 personer

Studiolägenhet på ca 29 kvm som består av ett kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa, våningsäng, badrum med badkar och separat toalett.

Spis - Diskmaskin - Mikrovågsugn – Kylskåp - Hårtork - Sängkläder - Handdukar

2-rumslägenhet 4 personer

2-rumslägenhet på ca 40 kvm som består av ett kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum med badkar samt separat toalett. Flera lägenheter har terrass.

Spis - Diskmaskin - Mikrovågsugn – Kylskåp - Hårtork - Sängkläder - Handdukar

3-rumslägenhet med sovalkov 8 personer

3-rumslägenhet med sovalkov på ca 70 kvm som består av ett kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, våningssäng och två badrum. Flera lägenheter har terrass.

Spis - Diskmaskin - Mikrovågsugn – Kylskåp - Hårtork - Sängkläder - Handdukar

5-rumslägenhet 10 personer

5-rumslägenhet på ca 100 kvm som består av ett kombinerat kök/vardagsrum med bäddsoffa, två sovrum med dubbelsängar, två sovrum med två enkelsängar i varje och två badrum med separat toalett. Flera lägenheter har terrass.

Spis - Diskmaskin - Mikrovågsugn – Kylskåp - Hårtork - Sängkläder - Handdukar

AccommodationTypes