Frankrike, Les Deux Alpes

Residence Au Coeur des Ours

Fakta

Om Residence Au Coeur des Ours

Au Coeur des Ours betyder bokstavligt talat “i björnarnas hjärta” och det är inte så konstigt med tanke på att Au Coeur des Ours ger en riktig bergskänsla.

Med 28 moderna lägenheter i 2 chalets bjuder Au Coeur des Ours på en mysig och trevlig vistelse.

Nära skidåkningen

Au Coeur des Ours ligger bara 150 meter från liften och på några minuters promenad tar du dig enkelt till centrum där du hittar restauranger, shopping och barer.

Prydliga lägenheter

Lägenheterna är rymliga och prydligt inredda. Det finns lägenheter för allt från 2 till 8 personer på upp till 75 kvm och är precis vad du behöver för en resa med vännerna eller familjen. Alla lägenheter består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer, ett välutrustat kök, ett badrum och balkong eller terrass.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns laddstationer vid posthuset och vid turistkontoret. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Au Coeur des Ours i Les Deux Alpes.

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 300 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 400 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Mikrovågsugn Ja

Ingen slutstädning Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Garage: 35,- / week

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 46€ /week

WiFi: Ja

2-rumslägenhet 4 personer

2-rumslägenhet på 40 kvm som består av ett vardagsrum med två sovplatser, ett sovrum med en dubbelsäng, ett badrum, ett kök och balkong eller terrass.

Balkong/terrass - Spis - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Ugn – Kylskåp – Wi-Fi (gratis)

3-rumslägenhet 6 personer

3-rumslägenhet på 35-50 kvm som består av ett vardagsrum med två sovplatser, ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng eller två enkelsängar, ett badrum, ett kök och balkong eller terrass.

Balkong/terrass - Spis - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Ugn – Kylskåp – Wi-Fi (gratis)

4-rumslägenhet 8 personer

4-rumslägenhet på 58-75 kvm som består av ett vardagsrum med två sovplatser, ett sovrum med en dubbelsäng/våningssäng eller två enkelsängar, ett sovrum med våningssäng eller två enkelsängar, två badrum, ett kök och balkong eller terrass.

Balkong/terrass - Spis - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Ugn – Kylskåp – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes