Frankrike, Les Deux Alpes

Residence L'Edelweiss

Fakta

Om Residence L'Edelweiss

Residence L’Edelweiss är det perfekta stället att spendera sin semester på, med bara 300 meter till en av huvudliftarna i Les Deux Alpes – Jandri Express. Här kan du njuta av en lugn och trivsam vistelse.

Partnern, familjen eller vännerna

Oavsett om du reser med partnern, familjen eller vännerna finns här lägenheter som passar er. Här finns lägenheter för upp till 8 personer. I lägenheterna finns det kök som är utrustade med allt som behövs för att laga god mat, badrum och till de flesta lägenheterna finns det balkong.

Uppvärmd utomhuspool

Bor du på Residence L’Edelweiss kan du efter en lång dags skidåkning njuta i den uppvärmda utomhuspoolen.

Parkering

Om du kommer till Les Deux Alpes i bil så finns här gratis parkering.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns laddstationer vid posthuset och vid turistkontoret. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 50 m

Rum

Kaffemaskin Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Mikrovågsugn Ja

Ingen slutstädning Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Reception: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 46€ /week

WiFi (endast i lobby): Ja

WiFi (mot betalning): 15€ /week

Studio 2 personer

Studiolägenheter på ca 22 kvm som består av ett kök/vardagsrum med bäddsoffa, badrum och toalett. Några lägenheter har balkong eller terrass.

Spis - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp

Studio 4 personer

Studiolägenhet på ca 27 kvm som består av ett kök/vardagsrum med bäddsoffa, sovalkov med våningssäng, badrum och toalett. Några lägenheter har balkong eller terrass.

Spis - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp

2-rumslägenhet m. sovalkov 6 personer

2-rumslägenhet på ca 40 kvm till 6 personer som består av ett vardagsrum med bäddsoffa, ett sovrum med dubbelsäng eller våningssäng, sovalkov med våningssäng samt badrum och toalett. De flesta lägenheter har balkong eller terrass.

Spis - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp

2-rumslägenhet m. sovalkov 8 personer

2-rumslägenhet på ca 45 kvm till 8 personer som består av ett vardagsrum med bäddsoffa, ett sovrum med dubbelsäng, två sovalkover med våningssängar samt badrum och toalett.

Spis - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp

AccommodationTypes