Frankrike, Val d'Isere

Hotell

Chalet Alpina Lodge

Inkl. 6 dagars liftkort Inkl. transfer

Välj rum

13 feb lör
20 feb lör
27 feb lör
6 mar lör
20 mar lör

Alternativ 1

1 x 2-vær. lejlighed 4 pax (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Balkong / Terass
 • Kylskåp
 • TV
 • Sänglinne
 • Towels
 • Kaffemaskin
 • Ugn
 • Spishäll / platta
 • Hårfön
 • Vattenkokare
 • Diskmaskin
 • WiFi i lägenhet
13 feb lör
20 feb lör
27 feb lör
6 mar lör
20 mar lör

Alternativ 2

1 x 2-vær. lejlighed 5 pax (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Balkong / Terass
 • Kylskåp
 • TV
 • Sänglinne
 • Towels
 • Kaffemaskin
 • Ugn
 • Spishäll / platta
 • Hårfön
 • Vattenkokare
 • Diskmaskin
 • WiFi i lägenhet
13 feb lör
20 feb lör
27 feb lör
6 mar lör
20 mar lör

Fakta

Om Chalet Alpina Lodge

Chalet Alpina Lodge är ett fint lägenhetshotell med mycket bra läge, som passar både par och större resesällskap.

I hjärtat av Val d´Isére hittar du Alpina Lodge som med sina fina lägenheter och riktigt bra läge, är rena fröjden för själen. Pist och lift hittar ni ynka 200meter från huset. Här har ni skidsemester i en behaglig miljö där allting ligger precis runt hörnet.

Huset

Är byggt i trä och ger en härlig stugkänsla av den fina sorten. Alla lägenheter har självklart toalett och dusch, dessutom har ni eget kök om den inre mästerkocken skulle vilja titta fram under er semestervecka.

Bo många och bra

’Alpina Lodge’ erbjuder en riktigt bra möjlighet för er att bo mitt i en skidort som bjuder på allt och lite därtill. Lägenheterna finns för såväl två till nio personer. Oavsett hur ni väljer att planera kommande skidsemester, så är det här ett alternativ som du nästan inte kan missa.  

Vi vill göra er uppmärksamma på att detta boende ligger ovanför Underground Café, en bar där stämingen kan bli festlig och ljudnivån högre.

Har ni några frågor? Tveka inte på att höra av er till oss. Vi ser fram emot att se er i snön!*Minimiålder för att bo på Chalet Alpina Lodge utan målsmans sällskap är 18 år och ägaren av detta hus vill inte gärna ha alltför unga gäster.

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till skidbuss: 20 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Garage: 105 euro pr. week

Reception: Ja

WiFi: Ja

Lägenhet 1-rum 2 personer

Studiolägenhet om 28 kvm för tre personer bestående av ett vardagsrum med två bäddar i form av bäddsoffa. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll samt kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Badrummet är utrustat med toalett och dusch. Ni har även balkong. Den tredje personen måste vara ett barn på max 10 år då bäddsoffan är väldigt liten.    
Balkong -Sängkläder -Kaffemaskin -Spishäll / spisplatta -Diskmaskin - Hårtork -Ugn – Kylskåp -Telefon - Handdukar -Brödrost -TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)
 

 

Lägenhet 1-rum 3 personer

Studiolägenhet om 30 kvm för tre personer bestående av ett vardagsrum med två bäddar i form av bäddsoffa. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll samt kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Badrummet är utrustat med toalett och dusch. Ni har även balkong. Den tredje personen måste vara ett barn på max 10 år då bäddsoffan är väldigt liten.  
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Hårtork -Ugn – Kylskåp - Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Lägenhet 2-rum 4 personer

Tvårumslägenhet om 38 kvm för fyra personer som består av ett sovrum med två enkelsängar, ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll samt kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Badrummet är utrustat med toalett och dusch. Ni har även balkong för härliga eftermiddagar i solen.  
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Hårtork -Ugn – Kylskåp - Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)  

lägenhet 2-rum 5 personer

Tvårumslägenhet om 42 kvm för fem personer som består av ett sovrum med två enkelsängar, ett vardagsrum med tre bäddar i form av bäddsoffa. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll samt kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Badrummet är utrustat med toalett och dusch. Ni har även balkong för härliga eftermiddagar i solen.  
Balkong -Sängkläder -Kaffemaskin -Spishäll / spisplatta -Diskmaskin - Hårtork -Ugn – Kylskåp - Telefon - Handdukar - Brödrost -TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

2 rum 6 personer

Tvårumslägenhet om 45 kvm för sex personer som består av ett sovrum med två enkelsängar, ett vardagsrum med två bäddar i form av bäddsoffa, en sovalkov med en våningsäng. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll samt kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Badrummet är utrustat med toalett och dusch. Ni har även balkong för härliga eftermiddagar i solen.  
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Hårtork -Ugn – Kylskåp - Telefon - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

 

Lägenhet 2 rum 7 personer

Tvårumslägenhet om 47 kvm för sex till sju personer som består av ett sovrum med två enkelsängar, ett vardagsrum med tre bäddar i form av bäddsoffa, en sovalkov med en våningsäng. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll samt kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Badrummet är utrustat med toalett och dusch. Ni har även balkong för härliga eftermiddagar i solen.  

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Hårtork -Ugn – Kylskåp - Telefon - Handdukar - Brödrost -TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3 rum 8/9 personer

Trerumslägenhet om 64 kvm för nio personer, som består av två separata sovrum med två enkelsängar i varje, ett vardagsrum med tre bäddar i form av bäddsoffa, en sovalkov med en våningsäng. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll samt kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Badrummet är utrustat med toalett och dusch. Ni har även balkong för härliga eftermiddagar i solen.  
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Hårtork -Ugn – Kylskåp -Telefon - Handdukar - Brödrost -TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

Resplan

Utresa

Avresa 27.02.2021 - 00:00 - Stockholm, Arlanda
Ankomst 27.02.2021 - 00:00 - Grenoble
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Hemresa

Avresa 06.03.2021 - 00:00 - Grenoble
Ankomst 06.03.2021 - 00:00 - Stockholm, Arlanda
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset


Skidtransport:


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått.


ABS Lavinryggsäck:


SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


Mat ombord:


Det kan ombord på flyget köpas ett mindre utbud av snacks och dryck.


Reservera sittplats:


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 120 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/


Check-in:


När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/
Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen. På Arlanda sker check-in i terminal 5*. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3. * På grund av Sportslov vecka 9 är en del avgångar flyttade till terminal 2 och 4. Du kan se den korrekta terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.


SAS EuroBonus:


Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

AccommodationTypes