Frankrike, Val d'Isere

Hotell

Hotel Christiania

Frukost

Fakta

Om Hotel Christiania

Det bästa av det bästa

Femstjärnig skidsemester

Välkommen till Val d´Isere och välkommen till Hotell Christiania! Detta är utan tvekan ett av de bästa hotell i ett av de bästa skidområden, som vi kan erbjuda. Här finns med andra ord, det bästa av det bästa inom skidresor.

Läget

Frågar du oss, så är ett skidhotell inte fem stjärnigt, med mindre än att du står på näsan direkt ned i pisten, när du snubblar dig ut genom entrén. Här kommer ni därför utan problem snabbt iväg på morgonen samtidigt som pisterna för dig tryggt och säkert hem till dörren när skiddagen är över.

Spa

Efter en rolig men jobbig dag, väntar ro och avslappning precis runt hörnet. Det är helt upp till dig att bestämma om dina ömma skidben är i behov av en simtur i poolen, några kilometer på löpbandet eller massage. Känner du mer för att svettas lite, så går du istället in i bastun eller ångbastun.

Maten

Hotellets restaurang står i en klass för sig själv och skämmer bort dina smaklökar med antingen kulinarisk frukost eller gastronomisk middagsmeny. När apptiten har stillat sig kan ni slänga er framför brasan eller njuta av en välförtjänad öl i hotellets mysiga bar. Skulle konferens med företaget vara av intresse, så finns även här lokaler till detta.

Det är med andra ord inte mycket som inte kan arrangeras, när ni bokar en skidsemester på Hotell Christiania i Val d´Isere.

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 100 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 350 m

Rum

Mat och dryck

Pension Frukost

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Frukost: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Visa mer

Spa-behandlingar: Ja

Spelrum: Ja

SwimmingPool: Ja

TV-rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum Syd

Läckra dubbelrum om ca 25 kvm med en dubbelsäng eller två enkelsängar, mindre sitthörn och badrum med badkar och wc. Rummen vetter mot söder och har balkong. Dessa rum går att kombinera med andra rum för att skapa större gemenskapsytor. Inkvarteringen inkluderar halvpension.  
Balkong - Sängkläder - Dusch och toalett-Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

Dubbelrum, norr, litet

Dubbelrum om ca 20kvm med en dubbelsäng och badrum med badkar och toalett. Rummen vetter mot norr eller väst. Inkvarteringen inkluderar halvpension.  
Sängkläder - Dusch och toalett-Handdukar - Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

Dubbelrum, norr

Läckra dubbelrum om ca 22-30 kvm med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Badrum med badkar och toalett och mindre sitthörna. Rummet vetter antingen mot norr och byns centrum eller mot väst med överblick över den olympiska Bellevarde pisten. En del av rummen har balkong. Inkvarteringen inkluderar halvpension.  
Sängkläder - Dusch och toalett-Handdukar - Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

Familjesuite

Familjesuite för upp till fem personer om ca 55 kvm, som består av två separata dubbelrum, det ena med en sitthörna, två badrum med dusch och en separat toalett. Rummen vetter mot väst eller sydöst och har balkong. Inkvarteringen inkluderar halvpension.  
Balkong - Sängkläder - Dusch och toalett-Handdukar - Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

Familie rum

 
Balkong - Sängkläder - Dusch och toalett-Handdukar - Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

Junior Suite

 
Balkong - Sängkläder - Dusch och toalett-Handdukar - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes