Frankrike, Val d'Isere

Hotell

Hotel Le Kern

Frukostpension

Fakta

Om Hotel Le Kern

Autentiskt hotell som ligger på huvudgatan i Val d'Isère.

I hjärtat av fantastiska Val d’Isere och med utsikt över Europas högsta berg Mont Blanc finner du detta lilla autentiska Hotel Le Kern.

Centralt läge

Hotellet ligger på byns huvudgata med bara 200 meter till de 4 liftar som tar dig upp i Espace Killy som är namnet på det sammanhängande området som även inkluderar skidområdet Tignes.

När du kliver in i foajén på Hotel Kern märker du direkt den varma och mysiga stämning som hotellet utstrålar och det vill med säkerhet vinna ditt hjärta. Hotellet består i allt av 18 rum och med den dämpade stämningen som hotellet har är det ett perfekt boende för dig som önskar en skidsemester i lugna omgivningar.

Det är gratis Wi-Fi på hela hotellet samt TV på alla rum där de flesta internationella kanalerna är tillgängliga. Efter en lång dag i terrängen kan du slå dig ner i hotellets bar som står redo till att skänka dig ett glas vin eller en kall öl. Är du för trött för det kan du ta en kaffe eller en kopp te med upp på rummet.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Christiania och Legrand Louis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Frukost på skidresan

Som gäst på Hotel Kern är vistelsen inkluderat frukostpension. Det betyder att du varje dag startar dagen med en storslagen frukostbuffé som med säkerhet kommer lägga en solid grund innan en lång dag på pisten.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för att bo på boendet utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

TV Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

Enkelrum

Enkelrum m. dusch och toalett.

Sängkläder – Dusch & toalett - Handdukar – TV

Dubbelrum

Dubbelrum m. dusch och toalett.

Sängkläder – Dusch & toalett - Handdukar – TV

Dubbelrum "Classic"

Dubbelrum m. badkar och toalett.

Sängkläder – Badkar & Toalett - Handdukar – TV

3-bäddsrum

Rum med dubbelsäng och en enkelsäng. Rummet har också dusch/wc och TV.

Sängkläder – Badkar & Toalett - Handdukar – TV

Familjerum

Familjerum för 4 personer m. Badkar och toalett.

Sängkläder – Badkar & toalett - Handdukar – TV

AccommodationTypes