Frankrike, Val d'Isere

Hotel Les Crêtes Blanches

Frukostpension inkl. transfer

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Les Crêtes Blanches

I hjärtat av Val d'Isère.

Hotell Les Crêtes Blanches ligger i hjärtat av Val d'Isère. Detta är ett äldre hotell som ligger nära till både lift och pist, samt centrum.

Läge

Solaise Express och Bellevarde Express är de närmsta liftarna från hotellet och ligger endast 150 meter bort, samt några meter till ligger liften L'Olympique. Dessutom hittar du många butiker och restauranger i närheten. Hotellet ligger i ett område med flera barer och klubbar, vilket gör att det kan förekomma oväsen från gatan.

Rummen

Rummen är moderna, bekväma och fint möblerade med det du behöver på din skidresa. Alla rum har platt-TV med satellit-kanaler, värdeskåp och eget badrum med hårfön. De är alla rymliga och har även en minibar.

Hur smakar maten?

För alla gäster ingår det frukost som serveras i ett rum med franska fönster och utsikt över skidbacken Olympique Bellevarde. Frukosten består av en stor och utsökt buffé. Hotellet har även en lounge och öppen spis där du kan koppla av på kvällarna.

Det går att ordna parkering för er som har bil.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Christiania och Legrand Louis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Ha en trevlig resa!

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej unga festglada människor. Minimumålder för att bo på boendet utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till centrum : 20 m

Avstånd till shopping: 20 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

TV Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Eldstad: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Solterrass: Ja

Dubbelrum "Village"

Rum på 12 kvm. med två sängplatser och utsikt över byn samt eget badrum. Rummat har en dubbelsäng; om enkeltsängar önskas, vänligen specificera vid bokning.

Dusch & toalett – Handdukar - Hårfön - Sängkläder - TV - Safe - Kylskåp 

3-bäddsrum "Piste"

Trepersoners rum med utsikt över bergen med tre enkelsängar eller en dubbelsäng och en enkelsäng, samt ett badrum med toalett och dusch. Vänligen ange eventuella särskilda önskemål angående sängfordelningen vid bokning.

Dusch & toalett – Handdukar - Hårfön - Sängkläder - TV - Safe - Kylskåp

4-bäddsrum "Piste"

Fyrapersoners rum med utsikt över bergen med en dubbelsäng och en våningsäng (190cm) till två personer, samt ett badrum med toalett och dusch.

Dusch & toalett – Handdukar - Hårfön - Sängkläder - TV - Safe - Kylskåp 

AccommodationTypes