Frankrike, Val d'Isere

Lägenhet

Residence de Solaise

Fakta

Om Residence de Solaise

Mysig lägenhet med bra placering

Mer än bara en skidsemester

Skidsemester i Val d'Isère är alltid en stensäker garanti för skidupplevelser i världsklass. Med en skidsemester till Chalet de Solaise tar vi steget vidare och bjuder på semesterupplevelser för både skidentusiasten och resten av familjen.

Bra läge

De fina och populära lägenheterna ligger något iväg från själva huvudgatan så ni slipper de tyngsta basrytmerna på natten. Därför finns det heller inga ursäkter att inte kunna sova ordentligt och vara redo när liftarna öppna på morgonen.

Aktiviteter för alla

Till er som inte får nog motion av en hel dag i pisterna finns en fitnessavdelning att springa ner till, innan middagen står på bordet. Som tur är har de också tänkt på oss som inte precis har genomfört en Ironman. Vi går istället ner till bastun.

Er privata lyxrestaurang

Frankrike är gourmeternas hemland. Så slå er loss i delikatesser från supermarketen och koka ihop er egen meny i lägenhetens kök. Skulle matlagningen gå upp i rök och misslyckas finns det möjlighet för er och även husets andra gäster att söka er från rök och ånga ute på balkongen. Med en lägenhet i Chalet de Solaise kan ni vara säker på en skidsemester som passar perfekt till era behov. Detta oavsett om ni är mysåkare eller skidentusiaster - alla är välkomna!

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Christiania och Legrand Louis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för att bo på boendet utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 550 m

Avstånd till lift: 550 m

Avstånd till centrum : 250 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Miniugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Parkering (mot betalning): On demand

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

Lägenhet 1-rum 2/3 personer

Studiolägenhet för två till tre personer om ca 29 kvm. Lägenheten består av ett vardagsrum med två bäddsoffor, kök med kyl/frys, och spishäll. Badrummet inkluderar dusch samt hårfön och toalett. Ni har även TV och balkong.  
Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin – Kylskåp - Handdukar  -TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

Lägenhet 1-rum 2/4 personer

Studio lägenhet för upp till 4 personer. Lägenheten består av ett vardagsrum med bäddsoffa, tvåbäddshytt, kök och badrum.

 

Lägenhet 1-rum med loft 4/5 personer

Studio för upp till 5 personer. Lägenheten består av ett vardagsrum med bäddsoffa, ett loft med en dubbelsäng och en extrasäng, badrum och öppet kök.  

Lägenhet 2-rum med loft 5/7 personer

Tvårumslägenhet om 46 kvm med plats för 5-7 personer. Lägenheten består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer och en enkelsäng, sovalkov med två bäddar, sovloft med en dubbelsäng. TV samt balkong. Kök med kyl/frys, ugn, diskmaskin och kokplattor. Badrum med dusch, hårfön och toalett.

AccommodationTypes