Frankrike, Val Thorens

Hotell

Apartment Altineige

Fakta

Om Apartment Altineige

Altineige är ett populärt boende med trevliga lägenheter samt bra läge.

Populära Altineige hälsar i år igen välkommen till Val Thorens. Lägenheternas läge ger dig en perfekt start på en härlig semester i de franska alperna.

Ski-in/ski-out

Se till att komma igång med träningen, för här får du maximal skidåkning för pengarna!  Ni kan faktiskt i stort sett åka skidor hela vägen hem till lägenheten och därmed få full valuta av er skidåkning. Ni är aldrig längre bort än att era skidor kan köra er hem, vilket är bra, då vi räknar med att ni både får ömma och trötta ben.  Skulle ni råka ha med er en ironman eller ironwoman bland era vänner, är de välkomna till att avsluta dagen i det lokala sportcentret som ligger precis mitt emot Altineige.

Centralt läge i byn

Till oss som inte behöver någon extra motion men hellre vill hem till spisen och påbörja kvällens delikatesser, ligger inköpscentret precis bredvid sportscentret. Så när motionisterna ställt sig upp på löpbandet, kan inköpen föregå i lugn och ro. För er som har svårt vid at hålla er borta från byns centrum efter mörkret har fallit på, kan vi glädja er med att ni från Altineige endast är 150 meter från festens centrum.

Lägenhet med möjligheter

Till de trötta skidåkare, som har använt all sin energi på pisten är det för er möjligt att hyra TV, så ni kan slappa lite där hemma. Dessutom kan ni hyra babysäng till familjens yngsta medlem.

Vi vill göra er uppmärksamma på

Att svettiga strumpor, som hänger på tork på balkongen bedes ni ta in igen på kvällen, så att de kan användas igen dagen därpå samt att ni skall betala deposition på 300 euro, när ni checkar in.  

Vi ser fram emot att skidsemestra med både partyapan och den outtröttliga skidåkaren på underbara Altineige. Vi vill göra familjer uppmärksamma på att dessa lägenheter har många unga gäster under högsäsongsveckorna vilket gör att ljudnivån stundtals kan vara något högre.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 150 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 0 m

Rum

Slutstädning Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Miniugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Studio 4 personer

Lägenhet på ca 20 kvm till max 4 personer. Lägenheter består av ett kök/vardagsrum med två sovplatser i en bäddsoffa, en entré med två sovplatser i våningssäng och badrum. Köket innehåller kylskåp, spis, miniugn och diskmaskin.

Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Miniugn – Kylskåp

2-rumslägenhet 5 personer

Lägenhet på ca 26 kvm till max 5 personer som består av ett rum med två enkelsängar, en sovalkov med en sovplats, kök/vardagsrum med två sovplatser i en bäddsoffa och badrum. Köket innehåller kylskåp, spis, miniugn och diskmaskin.

Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Miniugn – Kylskåp

2-rumslägenhet 6 personer

Lägenhet på ca 30-40 kvm till max 6 personer som består av ett rum med två enkelsängar, en soveniche med 2 sovplats, kök/vardagsrum med två sovplatser i en bäddsoffa och badrum. Köket innehåller kylskåp, spis, miniugn och diskmaskin.

Sängkläder - Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin - Miniugn – Kylskåp

AccommodationTypes