Frankrike, Val Thorens

Lägenhet

Apartment Les Temples du Soleil

Inkl. 6 dagars liftkort inkl. transfer

Välj avgång från Kastrup 18 mar

Välj rum

18 mar lör
25 mar lör
1 apr lör
8 apr lör
15 apr lör

Alternativ 1

1 x 2-værelses lejlighed til 5 personer (2 personer)

Se rumsbeskrivning

  • Sängkläder
  • Handdukar
18 mar lör
25 mar lör
1 apr lör
8 apr lör
15 apr lör
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt

Alternativ 2

1 x 2-værelses lejlighed til 5 personer (2 personer)

Se rumsbeskrivning

  • Sängkläder
  • Handdukar
18 mar lör
25 mar lör
1 apr lör
8 apr lör
15 apr lör
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt

Fakta

Om Apartment Les Temples du Soleil

Lägenheterna Les Temples du Soleil ligger precis vid huvudliften i Val Thorens - bättre läge går knappt att hitta!

När snön faller i Alperna är Val Thorens ett fantastiskt resmål för alla skidentusiaster. Temples du Soleil ligger i denna populära skidort och erbjuder så mycket mer än bara ett ställe att övernatta på.

Läget, läget och åter läget

Värkande ben bör komma av antingen skidåkning eller afterski. Kilometervis av långa vandringar i pjäxor för att hitta pisten eller baren blir vi inte särskilt exalterade av. Om du håller med så är våra skidlägenheter i Temples du Solieil-komplexet det rätta stället för dig. De värkande skidbenen kan vi inte göra så mycket åt, men vi kan garantera att de inte skall gå onödigt många meter för att komma till pisten. Liften går nämligen precis utanför dörren, så det är bara att komma iväg och njuta av det!

Skidlägenhet med mera

Lägenheterna är både till den lilla familjen på fyra eller den lite större gruppen på sex personer. Alla har dusch och toalett, samt en härlig sydvänd balkong där ni antingen kan njuta av kvällssolen.

Paketlösning

För att skona benen ytterligare har vi i de fyra byggnaderna som komplexet består av, samlat allt det som är nödvändigt för en perfekt skidsemester. I dess matbutik kan ni köpa in alla nödvändiga matvaror till kvällens middag, baren står för att ni alltid kan få kall öl som håller igång festen och restaurangen levererar god mat till de kvällar då det känns nödvändigt att komma bort från lägenhetens köttgrytor.

Om gruppens kock, mot alla förväntningar, vill ta ledigt och njuta av semester, är det också möjligt att köpa frukost eller halvpension på restaurangen La Grange på Les Temples du Soleil. Dessutom har Temples du Soleil egen skidbutik, så att du snabbt och enkelt kan hyra eller köpa nödvändig utrustning.

Vi ser fram emot att komma förbi på lägenhetsbesök hos er i Temples du Soleil.

Turistskatt på destinationen  

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på parkering P2. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

*Minimiålder för att bo på Les Temples du Soleil utan målsmans sällskap är 18 år.

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

Slutstädning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Parkering (mot betalning): on demand

Skidförvaring: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Studio 4 personer

Lägenhet på 22-25 kvm med en sovalkov och vardagsrum med sovplats, dusch/wc och kök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn och diskmaskin. Vardagsrum: Vardagsrum med 2 bäddsoffor for 1 person och en våningssäng

Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin – Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

2-rumslägenhet 4 personer

2-rumslägenhet för 4 personer på 28 kvm som består av ett vardagsrum med två bäddsoffor, ett sovrum med två enkelsängar eller en våningssäng, en köksvrå och ett badrum.

Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin – Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

2-rumslägenhet 5 personer

Lägenhet på 28-30 kvm med ett sovrum, vardagsrum med sovplats, dusch/wc och kök med spis, kylskåp, mikrovågsugn och diskmaskin. Några lägenheter har egen balkong. Vardagsrum: Vardagsrum med 2 enkla bäddsoffor och en utdragbar säng. Sovrum: 1 dubbelsäng.

Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin – Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

3-rumslägenhet 7 personer

Lägenhet på 35-40 kvm med två sovrum, vardagsrum med sovplats, dusch/wc och kök med spis, kylskåp, mikrovågsugn och diskmaskin. Några lägenheter har egen balkong. Vardagsrum: Vardagsrum med 2 single bäddsoffor och en utdragbar säng. Sovrum 1: Dubbelsäng. Sovrum 2: Våningssäng

Kaffemaskin - Spis - Diskmaskin – Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Resplan

Utresa

Avresa 18.03.2023 - 10:00 - Köpenhamn, Kastrup
Ankomst 18.03.2023 - 12:05 - Lyon
Restid 2:05
Flygnr. D89736
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Norwegian

Hemkomst

Avresa 25.03.2023 - 12:55 - Lyon
Ankomst 25.03.2023 - 15:00 - Köpenhamn, Kastrup
Restid 2:05
Flygnr. D89737
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Norwegian

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 20 kg. Handbagaget får väga upp till 10 kg och ha måtten 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får sammanlagt ha med sig 1 stk indchecket bagage på max 10 kg. Handbagage ej tillåtet. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset


Specialbagage:


Du ska beställa skidtransport i förväg. Köpt skidtransport innebär ett skidfodral med ett par skidor/snowboard samt stavar, och ett pjäxfodral med ett par pjäxor. Det är begränsat antal som kan frakta sina skidor, så kom ihåg att boka skidfrakt i god tid. Det är tillåtet att ta med pjäxor som handbagage, så länge det är inom de övergripande reglerna för vikt och storlek på handbagage. Norwegian Charter accepterar inte multibags.


Mat ombord:


Du har möjlighet att köpa ett litet urval av snacks och dricka ombord på flyget.


Check-in


Det är möjligt för alla gäster att checka in på flygplatsen
På Kastrup flygplats checkar du in i terminal 2.

AccommodationTypes