Frankrike, Val Thorens

Lägenhet

Chalet Les Trolles

Fakta

Om Chalet Les Trolles

Chaletlägenheterna Les Trolles ger mysigt och rymligt boende i Val Thorens med plats för upp till 10 personer.

Chaletlägenheter på bästa läge precis intill både pist och afterski

Om du har varit i Val Thorens förr så vet du säkert var Saloon, Snesko och Le Monde ligger. Om du inte har det, så försäkrar vi dig att det inte går att hitta chaletlägenheter på bättre läge än dessa. I Chalet les trolles bor du nämligen mitt i smeten, med direkt närhet till afterski, backe, mataffärer, köpcentrum och skiduthyrning. Svårslaget?  


Läget är A och O för en lyckad resaDet är i varje fall vår egen uppfattning. När snön har kommit kan man köra hela vägen fram till ingången. Sent på säsongen kan man behöva gå ca 50 meter, om man verkligen har otur med snön.  

Att bo i chaletlägenheter är en upplevelse utöver det vanliga

Chalet les Trolles har tre stora lägenheter till grupper och familjer av alla storlekar. I den största kan man bo upp till hela 10 personer - så bjud med vänner och familj på en oförglömlig skidresa, där du får träningsverk av skidåkningen istället för släpandet till backen.
Ring till oss på 040-664 70 80, om du vill ha ett erbjudande på en skidresa till Chalet les Trolles i Val Thorens

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Kylskåp Ja

Kokplatta Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Parkering (mot betalning): Ja

WiFi: Ja

3 rum 6 personer

3-rumslägenhet om 47 kvadrat för 6 personer. Lägenheten består av två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar). Finns ett badrum och en toalett. I vardagsrummet finner du både öppen spis och TV, och köket är fullutrustat med kylskåp, spis, ugn och diskmaskin. Balkong mot syd och tillgång till trådlöst internet.  
Balkong - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin - Ugn – Kylskåp –TV - Wi-Fi (extra kostnad - 39€/week) 

4 rum 8 personer

4-rumslägenhet om 70 kvadrat för 8 personer. Lägenheten består av tre sovrum (ett med dubbelsäng, ett med två enkelsängar och ett med våningsäng). Det finns två badrum och två toaletter. I vardagsrummet finner du både öppen spis och TV, och köket är fullutrustat med kylskåp, spis, ugn och diskmaskin. Balkong mot syd och tillgång till trådlöst internet.  
Spishäll / spisplatta - Ugn – Kylskåp - Wi-Fi(extra kostnad - 39€/week) 

 

6 rum 10 personer

6-rums lägenhet om 130 kvadratmeter för 10 personer. Lägenheten är uppdelad i två våningar med kök, matrum/vardagsrum på första våningen. Första våningen bjuder in till mysiga stunder med en värmande brasa i det kombinerade mat- och vardagsrummet. Ert kök möjliggör middagar och erbjuder utrustning i form av spishäll, kyl samt ugn och diskmaskin. Två sovrum på första våningen - det ena med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar. Här har ni separat toalett och badrum. Tre sovrum på andra våningen - ett med dubbelsäng och två med enkelsängar. Toalett och separat badrum.  
Balkong - Spishäll / spisplatta -Diskmaskin - Ugn – Kylskåp -Wi-Fi (extra kostnad - 39€/week) 

 

AccommodationTypes