Frankrig, Val Thorens

Hotell

Hotel Nortlander Bel Horizon

Inkl. 6 dagars liftkort Inkl. halvpension Inkl. transfer

Välj rum

15 feb lör
22 feb lör
29 feb lör
7 mar lör
21 mar lör

Alternativ 1

1 x Twin værelse med balkon (2 personer)

Dubbelrum om 16-18 kvm med en dubbelsäng, separat toalett och badrum med badkar, sydvänd balkong.

 • Balkong / Terass
 • Barnsäng
 • WiFi på rummet
 • Dusch
 • Badkar eller dusch
 • Toalett
15 feb lör
22 feb lör
29 feb lör
7 mar lör
21 mar lör

Alternativ 2

1 x Dubbelrum Superior (2 personer)

Fint nyrenoverat 2-personers rum med dubbelsäng (kan göras till 2 enkelsängar). Separat toalett och fint nytt badrum med badkar. Sydvänd balkong. 18-20 kvm.

 • Balkong / Terass
 • Barnsäng
 • WiFi på rummet
 • Dusch
 • Badkar eller dusch
 • Toalett
15 feb lör
22 feb lör
29 feb lör
7 mar lör
21 mar lör

Fakta

Om Hotel Nortlander Bel Horizon

Mysig atmosfär på skandinaviskt hotell med spektakulärt ski-in/ski-out läge!
Location, location, location. Ibland är lokation bara allt, och på en skidsemester när skidåkningen står i fokus, så är läget det allra viktigaste. Du kommer därför inte att bli besviken på Bel Horizon i Val Thorens, då hotellet har byns absolut bästa placering.

Med ski-in/ski-out precis vid byns knytpunkt där barnbacken och huvudliftarna möts har du en perfekt utgångspunkt för att snabbt och lätt komma ut på pisten från morgonstunden.

När skiddagen lider mot sitt slut är det enkelt att bara glida ned mot hotellets solterrass, klicka av skidorna, ta något kallt i handen och blicka ut över den fantastiska utsikten.

Rustikt och modernt

Bel Horizon är ett äldre hotell som bjuder på värme, charm och en hemtrevlig atmosfär. Det är inte ett lyxhotell men du får absolut mycket för pengarna om du väljer att boka in dig just här.

Hotellet har ett mysigt loungeområde och till barnen finns ett lekområde där man kan umgås och spela spel.

Det gemensamma loungeområdet är möblerat med svarta lädersoffor och fotöljer – ett perfekt ställe att slappna av och spela lite brädspel efter en lång och händelserik dag på pisten helt enkelt.

Taket är prytt med rustika takbjälkar och i förlängning av loungeområdet ligger en stor inglasad balkong med en fantastisk utsikt över Val Thorens natur.

De yngsta gästerna har också fått ett område att umgås, där det finns saccosäckar och Playstation. Det finns även ett flertal bordsfotbollsspel utplacerade runtom i hotellet, både utomhus och inomhus, så att det finns underhållning överallt.

Vackert och centralt läge

Utomhus hittar du Bel Horizons härliga solterrass. Här kan du äta lunch eller njuta av ett glas vin samtidigt som du blickar ut över den fantastiska bergsutsikten och skidåkare som susar ned längs pisterna. Solterrassen är direkt förbundetnmed pisten vilket gör att hotellet passar helt perfekt som ski-in/ski-out location.

Hotellet ligger i den nedre delen av byn som är lite lugnare, men det kan naturligtvis förekomma lite oljud och liv från gatan och restaurangerna och barerna runt omkring när man bor centralt i en livlig by som Val Thorens. Men det positiva är att det aldrig är långt till hotellet från en trevlig kväll i det pulserande bylivet.

Franskt på skandinaviskt vis

Bel Horizon drivs av vår egen personal, som ser till att ni får en härlig vecka med familj/vänner. Konceptet är enkelt: Du ska äta god mat och det ska finnas tillräckligt för att mätta efter en lång dag på pisten.

Varje morgon vaknar du upp till en generös frukostbuffé, som passar både stora och små och varje kväll kan du se fram emot en god 3-rätters meny.

På alla våra egna hotell har du alltid möjlighet att få vegetarisk kost. Vi har även möjlighet att anpassa våra meny i de tillfällen du som resenär har matallergi.

OBS! För att vi ska kunna tillmötesgå vegetariskt alternativ samt anpassa vår meny vid eventuell allergi, skall detta informeras om vid bokning av resan. Var uppmärksam på att om vegetarisk / eller specialkost önskas kommer det vara gällande under skidresans alla middagar på hotellet.

När hotellet är fullbokat så är även matsalen full, vilket gör att matsalen kommer att kännas ganska proppad och att ni kommer att sitta tätt vid andra gäster. Det är helt enkelt ett perfekt tillfälle att knyta nya kontakter och umgås med likasinnade.

Något gott i glaset

Frankrike är känt för sina goda viner. På Bel Horizon får du möjlighet att smaka på några av de noga utvalda vinerna som vi har valt att servera på hotellet. Sortimentet består främst av viner från de franska vindistrikten och vi strävar även efter att ha några av de lokala vinerna med på menyn. På så vis kan du få prova viner som du annars antagligen inte hade provat hemma.

Måltider vid ankomst och avresa

På ankomstdagen kan de tidigt ankommande gästerna få middagsbuffé bestående av en varmrätt, sallad, pålägg, ost och bröd samt något sött till efterrätt. För de gäster som ankommer med de sena flygen serveras soppa och bröd.

Om ni ankommer tidigt på morgonen finns det möjlighet att köpa till en läcker frukostbuffé. Priset för vuxna är 180kr och 85kr för barn till och med 12 år. Det är möjligt att njuta av frukosten mellan 07.30-09.30.

Hotellrummen

Bel Horizon ligger längs bergskammen, vilket gör att alla våra rum har en enastående utsikt över bergen. Det betyder att du kommer ha ett fantastiskt ljusinfall på ditt rum under nästan hela dagen samt en otrolig panoramautsikt över bergen och skidområdet. Utsikten kan avnjutas på rummets egna balkong eller terrass.

Hotellet är äldre och det kan man se på rummens inredning vilket även framkommer på våra bilder.

Det finns gratis Wi-Fi överallt på hotellet, men det fungerar allra bäst i de gemensamma utrymmena.

Det får du på Hotel Nortlander Bel Horizon

 • Härligt och centralt läge
 • Ski-in/ski-out: Pist och lift precis utanför dörren
 • Fantastisk utsikt över bergen
 • Egen Nortlander-personal
 • Skandinavisk touch – och något för alla
 • Du får mycket för pengarna
Vi ser fram emot att välkomna dig på Hotel Nortlander Bel Horizon i Val Thorens.

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 50 m

Rum

TV Nej

WiFi Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Badkar eller dusch: Ja

Balkong / Terass: Ja

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Dusch: Ja

Halvpension: Ja

Visa mer

Hiss: Ja

Hotel: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterass: Ja

Toalett: Ja

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

Rum för 2/3 personer med balkong

Fint nyrenoverat 2-3-personers rum med dubbelsäng (kan göras till 2 enkelsängar) + en enkelsäng. Separat toalett och fint nytt badrum med badkar. Sydvänd balkong. 18-20 kvm.
Balkong -Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar

Rum för 2/3 pers med balkong, rum 406

2-3 personersrum om 18-20 kvm med en dubbelsäng och en enkelsäng, separat toalett och badrum med badkar, sydvänd balkong. Beläget på bottenvåningen, minus 4. Utgång/ingång till skidkällaren kan skapa en högre ljudnivå från korridoren samt att terrassen ligger ut mot hotellets huvudterras.
Balkong -Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar

Superior rum för 3 personer  med balkong

Fint nyrenoverat 3-personers rum med dubbelsäng (kan göras till 2 enkelsängar) + en enkelsäng. Separat toalett och fint nytt badrum med badkar. Sydvänd balkong. 18-20 kvm.

Trebäddsrum med balkong

Trepersonersrum om 18-20 kvm med en dubbelsäng samt en enkelsäng, separat toalett och badrum med badkar, sydvänd balkong.
Balkong -Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar

Fyrbäddsrum med balkong (44)

Fyrapersonersrum om 23-25 kvm med dubbelsäng och en skjutdörr in till rummet med våningsäng (90x180), separat toalett och badrum med badkar, sydvänd balkong.
Balkong -Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar

Fyrbäddsrum med balkong (45)

Fyrapersonersrum om 23-25 kvm med två enkelsängar och skjutdörr in till rummet med våningsäng (90x180), separat toalett och badrum med badkar, sydvänd balkong.
Balkong -Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar

Dubbelrum med balkong, rum 407

Dubbelrum om 16-18 kvm med en dubbelsäng, separat toalett och badrum med badkar, sydvänd terrass. Beläget på bottenvåningen, minus 4. Utgång/ingång till skidkällaren kan skapa en högre ljudnivå från korridoren samt att terrassen ligger ut mot hotellets huvudterras.
Balkong -Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar

Twinrum Superior med balkong

Fint nyrenoverat 2-personers rum med dubbelsäng (kan göras till 2 enkelsängar). Separat toalett och fint nytt badrum med badkar. Sydvänd balkong. 18-20 kvm.
Balkong -Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar

Familjerum med balkong

Dubbelrum om ca 23-25 kvm med en dubbelsäng och med en skjutdörr in till rummet med en våningsäng och en utdragsäng (90x180cm), där upp till tre barn kan sova. Sydvänd balkong.
Balkong -Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar

Familjerum med balkong, rum 405

Dubbelrum om 23-25 med en dubbelsäng och med en skjutdörr in till rummet med en våningsäng och en utdragsäng (90x180cm), där upp till tre barn kan sova. Sydvänd terrass. Beläget på bottenvåningen, minus 4. Utgång/ingång till skidkällaren kan skapa en högre ljudnivå från korridoren samt att terrassen ligger ut mot hotellets huvudterras.
Balkong -Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar

Twinrum med balkong

Dubbelrum om 16-18 kvm med en dubbelsäng, separat toalett och badrum med badkar, sydvänd balkong.
Balkong -Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar

Resplan

Utresa

Avresa 07.03.2020 - 09:20 - Stockholm, Arlanda
Ankomst 07.03.2020 - 12:10 - Grenoble
Resetid 2:50
Flygnr. SK7875
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Hemresa

Avresa 14.03.2020 - 13:20 - Grenoble
Ankomst 14.03.2020 - 16:05 - Stockholm, Arlanda
Resetid 2:45
Flygnr. SK7876
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

AccommodationTypes