Italien, Canazei

Lägenhet

Apartment La Capinera

Fakta

Om Apartment La Capinera

Italiensk charm i lugnt område

Läget

La Capinera är en stor och fin lägenhet som ligger i utkanten av Canazei. Lägenheten passar till dig som vill ha en äkta italiensk lägenhet i en lugn omgivning.

Det är en liten bit att gå till närmaste lift men som tur är går det en skidbuss varje dag utanför huset. Det är inte så lång till Canazei centrum där ni kan njuta av mysiga restauranger och caféer.

Lägenheten

Lägenheten är inredd i italiensk stil med ett stort utrustat kök, öppen spis och ett stort allrum. Här bor du i ett lugnt område med avstånd från de mer turistiga delarna av Canazei.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid stadens simhal. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här

Vi ses i Canazei!

Avstånd

Avstånd till pist : 850 m

Avstånd till lift: 800 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 500 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 500 m

Rum

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Fitnessrum: Ja

Skidförvaring: Ja

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

4-rumslägenhet

Inrett med 3 sovrum, 2 dusch/wc, och kök/uppehållsrum med sovplats.
Balkong – Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Mikrovågsugn – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV 

AccommodationTypes