Italien, Canazei

Lägenhet

Appartamento Bernard Sigfrido

Inkl. 6 dagars liftkort Inkl. transfer

Välj rum

23 jan lör
30 jan lör
6 feb lör
27 feb lör
6 mar lör

Alternativ 1

1 x 3-værelses lejlighed til 4 personer (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Balkong / Terass
 • Kylskåp
 • TV
 • Sänglinne
 • Towels
 • Kaffemaskin
 • Ugn
 • Spishäll / platta
 • Hårfön
 • Vattenkokare
 • WiFi i lägenhet
 • Badkar eller dusch
 • Toalett

Fakta

Om Appartamento Bernard Sigfrido

Bernard Sigfrido säkrar er en härlig skidsemester med renoverade lägenheter samt centralt läge.

Välkommen till Bernard Sigfrido! Detta lägenhetskomplex renoverades vintern 2012 och har alla förutsättningar för en en fantastisk skidsemester i Canazei.

Nära till det mesta

Lägenhetskomplexet Bernard Sigfrido ligger endast 100 meter från huvudliften och bjuder på några fina lägenheter med balkong och stort vardagsrum. Med de korta 100 metrarna till liften kommer du snabbt ut i Canazeis stora skidområde. Samtidigt bor du även nära torget och byns urval av restauranger och afterski vilket gör det enkelt att komma ut och få sig ett glas vin eller en smakfull italiensk middag.

Renoverade, fina lägenheter

Alla lägenheter är i gott skick. De är rymliga och med en öppen planlösning med ett stort kök, matplats och soffa i samma rum. Alla lägenheterna har också balkong där man kan njuta av solen och utsikten efter dagens skidåkning. Här är det även gratis wifi.Ha en trevlig skidsemester!

Avstånd

Avstånd till pist : 350 m

Avstånd till lift: 250 m

Avstånd till centrum : 250 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 150 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

WiFi: Ja

3-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Innehåller två sovrum, dusch/wc och kök/vardagsrum.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / Spisplatta- Hårtork - Ugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

4-rumslägenhet (max. 6 pers.)

Innehåller tre sovrum med dubbelsäng två badrum och ett kök/uppehållsrum med extra sängplats till 2.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll - Hårtork - Ugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Resplan

Utresa

Avresa 23.01.2021 - 00:00 - Stockholm, Arlanda
Ankomst 23.01.2021 - 00:00 - Innsbruck
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Hemresa

Avresa 30.01.2021 - 00:00 - Innsbruck
Ankomst 30.01.2021 - 00:00 - Stockholm, Arlanda
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset


Skidtransport:


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått.


ABS Lavinryggsäck:


SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


Mat ombord:


Det kan ombord på flyget köpas ett mindre utbud av snacks och dryck.


Reservera sittplats:


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 120 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/


Check-in:


När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/
Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen. På Arlanda sker check-in i terminal 5*. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3. * På grund av Sportslov vecka 9 är en del avgångar flyttade till terminal 2 och 4. Du kan se den korrekta terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.


SAS EuroBonus:


Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

AccommodationTypes