Italien, Canazei

Lägenhet

Casa Col de Pin

Fakta

Om Casa Col de Pin

Perfekt för dig som vill bo nära allt

Lägenhetskomplexet Casa Col de Pin bjuder på några mysiga lägenheter med lugna omgivningar nära liften. Komplexet består av två mycket fina lägenheter.

Läget

Här bor du bara 250 meter från liften som tar dig upp i skidområdet. Du kan välja att ta liften ner igen på eftermiddagen eller ta den mysiga skogspisten ner till Canazei. Från skogspisten är det ca 700 meter tillbaka till stugan. Övriga centrum är inom kort gångavstånd och som bjuder på en rad olika restauranger med både tyrolska specialiteter och italienska delikatesser. Även barer och inköpsmöjligheter ligger tätt på.

Lägenheterna

Lägenheterna som Casa Col de Pin bjuder på har ett respektive två sovrum. De lite större lägenheterna har dessutom två badrum. Förutom detta finns ett fullt fungerande kök, matplats och uppehållsrum.Var uppmärksam på att handdukar inte är inkluderat i priset och bör därför tas med själv. Sängkläder ingår.Trevlig semester!

Avstånd

Avstånd till pist : 700 m

Avstånd till lift: 250 m

Avstånd till centrum : 400 m

Avstånd till shopping: 350 m

Avstånd till skidbuss: 150 m

Avstånd till skiduthyrning: 400 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

2-rumslägenhet

2-rumslägenhet till max 3 personer. Lägenheten har ett badrum med dusch/wc, ett sovrum med tre sängar och ett mindre kök med matplats. Lägenheten är placerad på markplan.
Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Diskmaskin – Hårtork – Ugn – Kylskåp – Terrass – Brödrost – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet "Manzarda"

3-rumslägenhet till max 4 personer på 40 kvm. Lägenheten har två sovrum med två stycken sängar i varje sovrum, ett badrum med dusch/wc och ett mindre kök med matplats. Lägenheten ligger överst i huset och har därför snetak. Observera att sängkläder är inkluderat i priset men att handdukar ska tas med själv.
Balkong – Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Hårtork – Ugn – Kylskåp – Brödrost – TV – Tvättmaskin – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet

3-rumslägenhet till max 6 personer på 57 kvm. Lägenheten har två sovrum med tre stycken sängar i varje sovrum. Utöver det finns två badrum med dusch/wc samt ett mindre kök med matplats. Lägenheten ligger på första våningen. Observera att sängkläder är inkluderat i priset men att handdukar ska tas med själv.
Balkong – Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Diskmaskin – Hårtork – Ugn – Kylskåp – Brödrost – TV – Wi-Fi (kostmadsfritt) 

AccommodationTypes