Italien, Canazei

Lägenhet

Casa Planch

Fakta

Om Casa Planch

Ljusa och fina lägenheter i härlig alpstil med bara 20 meter till liften.

Letar du efter en lägenhet som ligger så nära liften som möjligt? Då har du hittat rätt. Casa Planch ligger så nära som 20 meter från Pecol liften. Den är som gjord för barnfamiljer som vill slippa släpa på skidor och gå i tunga pjäxor på morgonen och eftermiddagen.

Nära till allt

Vill man ta en bit mat eller någon drink på kvällen finns det många valmöjligheter i Canazei. Det centrala torget i Canazei där de flesta restauranger och barer befinner sig ligger bara 150 meter från lägenheten.

Trivsamma lägenheter

Lägenheterna är ljusa och fina i härlig alpstil och består av sovrum, vardagsrum, fullt utrustade kök med diskmaskin, badrum med toalett och dusch. Förutom det så är det även en gratis privat parkering till varje lägenhet. Behöver man tvätta svettiga skidkläder så finns det även en tvättmaskin som du kan använda utan extra kostnad.

Hoppas vi får se dig på Casa Planch!

Avstånd

Avstånd till pist : 400 m

Avstånd till lift: 20 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 20 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Miniugn Ja

Barnsäng Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

Skidförvaring vid liften (gratis): Ja

WiFi: Ja

4-rumslägenhet

Denna rymliga 4-rumslägenhet är cirka 100 m² stor. Lägenheten har 3 sovrum med dubbelsängar eller två separata sängar, ett kök/vardagsrum med en bäddsoffa till en person och ett badrum i anslutning till sovrummet. I köket finns det kylskåp, mikrovågsugn och kokplattor. Lägenheten har även en balkong så det är möjligt att sitta och njuta det härliga vädret efter en dag i backen. Lägenheten passar bäst till en familj på 7 personer.

Balkong – Sängkläder – Spishäll/spisplatta – Diskmaskin – Frys – Hårtork – Mikrovågsugn – Miniugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Tvättmaskin – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes