Italien, Canazei

Lägenhet

Casa Soraperra

Fakta

Om Casa Soraperra

Nära centrum, men i lugna och soliga omgivningar, hittar du de stora lägenheterna Casa Soraperra.

Casa Soraperra ligger nästan allra högst upp på Canazeis soliga bergssida. Omgivningarna är lugna och här är det lätt att komma till ro på skidsemestern, samtidigt som det bara är några få minuters promenad till Canazeis mysiga gamla stadskärna.

Stora lägenheter i Canazei

Boendet rymmer 4 lägenheter med plats för totalt 20 personer och passar därför perfekt för familjer och grupper. Lägenheterna är olika stora, från 1 till 3 rum och har plats för 4-6 personer beroende på storlek. I alla lägenheter finns ett stort kök som är fullt utrustat. I de rymliga och välbehållna lägenheterna finns även dusch och toalett samt internet. Sängkläder och handdukar behöver ni inte packa med, då det ingår.

Nära till skidåkningen

När det är dags för skidåkning är det bara att promenera de fem minuterna till liften och sedan ge sig ut i det enorma skidsystemet. När ni har åkt klart för dagen tar ni skogspisten ner till Canazei centrum och har några minuters promenad hem därifrån. I byn hittar ni även inköpsmöjligheter och många caféer, restauranger och barer.

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 400 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 300 m

Avstånd till skidbuss: 400 m

Avstånd till skiduthyrning: 400 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Hårtork Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Kökshanddukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

1-rumslägenhet


1-rumslägenhet till max 4 pers. består av ett kök/vardagsrum med fyra sängplatser och ett badrum.
Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Hårtork – Mikrovågsugn – Kylskåp – Diskhandduk – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet


3-rumslägenhet till max 6 pers. består av två sovrum, ett kök/vardagsrum och ett badrum.
Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Frys – Hårtork – Miniugn – Kylskåp – Diskhandduk – Handdukar – TV – Tvättmaskin – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes