Italien, Canazei

Lägenhet

Cesa Civetta

Fakta

Om Cesa Civetta

200 meter från liften i Canazei hittar du den nyrenoverade lägenheten Cesa Civetta med allt du behöver på skidresan.

Här bor du alltså bra i förhållande till skidåkningen och även om centrum inte ligger precis intill är det bara en kort promenad på 5 minuter till centrum av Canazei.

Lägenheten

Cesa Civetta är en nyrenoverad 3-rumslägenhet för 4 personer. I lägenheten finns det två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, samt ett kombinerat kök och vardagsrum. Här finns det alltså gott om plats till hela familjen, vännerna eller två kärlekspar som vill åka på skidresa tillsammans.

Var uppmärksam på att du behöver köpa till sängkläder och handdukar – om du inte vill ta med det hemifrån såklart.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Gran Paradis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Cesa Civetta.

Avstånd

Avstånd till pist : 750 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 500 m

Avstånd till skiduthyrning: 250 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Kokplatta Ja

Miniugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

3-rumslägenhet 4 personer

Nyrenoverad lägenhet med två sovrum - ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, samt kombinerat kök/vardagsrum och badrum.

AccommodationTypes