Italien, Canazei

Lägenhet

Cesa del Ribes

Fakta

Om Cesa del Ribes

Bo nära skidåkningen på fina Cesa del Ribes i Canazei.

Upplevs Canazeis härliga skidåkning tillsammans med vänner eller familj på det trivsamma Cesa del Ribes. I den rymliga lägenheten finns tre dubbelrum och plats för en extra säng. Här finns alltså plats för upp till sju personer.

Lägenheten

Lägenheten är mysigt inredd och välmöblerad. Här finns plats för massor av umgänge med familj eller vänner, speciellt i vardagsrummet. Dessutom finns ett tillhörande kök med goda förutsättningar för att tillaga härliga måltider.

Nära till skidåkningen

För den som värdesätter att bo nära skidåkningen är Cesa del Ribes ett perfekt boende på skidsemestern till Alperna. Här är det endast fem minuters promenad till närmsta lift i Alba di Canazei. När skiddagen är över kan man förvara sin skidutrustning och få torkat sina blöta handskar i skiddepoten, så att man är redo för nästa dag i pisten.

Övrig information

De som ankommer i bil kan nyttja boendes reserverade parkeringsplatser.

Avstånd

Avstånd till pist : 30 m

Avstånd till lift: 30 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 30 m

Avstånd till skidbuss: 10 m

Avstånd till skiduthyrning: 30 m

Rum

TV Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Ugn Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

WiFi: Ja

3-rumslägenhet

3-rumslägenhet för upp till 7 personer. Lägenheten är på 80 kvm. och innehåller 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och ett väl utrustat kök samt har plats för en extrasäng.
Bad & Toalett - Handdukar - Wi-Fi (kostnadsfritt) - TV - Spishäll / spisplatta - Ugn - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kaffemaskin - Kylskåp - Tvättmaskin

AccommodationTypes