Italien, Canazei

Lägenhet

Cesa Marilena

Fakta

Om Cesa Marilena

Bo trivsamt och bekvämt tillsammans med familj och barn på Cesa Marilena.

Cesa Marilena erbjuder ett härligt boende i en fin chalet-lägenhet. Här har man ett bra läge och en fullständigt enastående utsikt över de vackra Dolomiterna. Chalet-lägenheterna är perfekta för familjer på upp till fyra personer.

Plats till umgänge

Man bor förhållandevis intimt i de 50 kvadratmeter stora lägenheterna, men det är gott om plats till att njuta av varandras sällskap och sova gott om natten. Lägenheterna genomgick nyligen en renovering, där man förbättrade funktionaliteten men värnade om att bevara den gemytliga alpstilen.

Vackert vinterlandskap

I lägenheten finns ett mysigt vardagsrum där man kan tillbringa härliga stunder efter en dag i skidbacken. Dessutom finns ett utrustat pentry, en toalett och ett dubbelrum. Bäst av allt är att alla lägenheter har varsin balkong. Från denna är utsikten över Dolomiterna, som finns med på UNESCO’s världsarvslista, något utöver det vanliga.

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 100 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Mat och dryck

Faciliteter

2-rumslägenhet


2-rumslägenhet för upp till 4 personer på cirka 50 kvm. Lägenheten består av ett vardagsrum med bäddsoffa för två personer, ett väl utrustat kök, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum.

Dusch & Toalett - Handdukar - TV - Balkong - Spishäll / spisplatta - Ugn - Kaffemaskin - Kylskåp - Tvättmaskin 

AccommodationTypes