Italien, Canazei

Lägenhet

Chalet Vulcano

Fakta

Om Chalet Vulcano

Mysig alpstuga 50 meter upp i pisten

Chalet Vulcano är en riktigt mysig stuga 50 meter upp i pisten och har därför en ski-in/ski-out möjlighet. Stugan består av tre lägenheter där man får plats för upp till 6 personer i varje lägenhet. Boendet passar både familjer och vänner som reser tillsammans och som vill ha skidåkningen utanför dörren.

Läget

Du bor alltså 50 meter upp i pisten och du kan därför komma tillbaka efter en heldag i pisten helt utan att behöva gå en enda meter! Liften ligger ca 300 meter från huset och som tar dig upp i Canazeis fantastiska skidområde varje morgon.Canazeis centrum ligger inom ett kort gångavstånd och som bjuder på en rad olika restauranger, vinbarer, butiker och inköpsmöjligheter. Du behöver aldrig gå långt när du bor på Chalet Vulcano.

Lägenheterna

Lägenheterna är mysiga och inredda i tyrolerstil där alla består av två sovrum samt ett vardagsrum. Köket är funktionellt med allt vad som behövs för att laga en ordentlig frukost och middag. Varje lägenhet har eget badrum med toalett och dusch. I vardagsrummet finns TV och bäddsoffa.Observera att man inte kan köra bil upp till stugan utan man får gå upp de sista 50 metrarna längst med pisten.Trevlig semester!

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 400 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 200 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Tvättmaskin Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Kokplatta Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Parkering (mot betalning): Ja

Skidförvaring: Ja

3-rumslägenhet

3-rumslägenhet för upp till 6 personer med med öppet kök och vardagsrum med två sovplatser, två sovrum, badrum med dusch och toalett samt balkong eller terrass.

Balkong eller terrass – Spishäll/spisplatta – Kylskåp – TV – Tvättmaskin – Vattenkokare 

AccommodationTypes