Italien, Cervinia

Lägenhet

Apartment President Palace

Fakta

Om Apartment President Palace

Apartment President Palace erbjuder lägenheter som har allt du behöver på skidresan.

Lägenheterna i Apartment President Palace i Cervinia lever upp till sitt namn och erbjuder stora lägenheter. I lägenheten finns ett välutrustat kök där ni har möjlighet att använda alla de fantastiska italienska råvarorna. Lägenheten har tre sovrum och det är möjligt att bo upp till åtta personer tillsammans. Det gör den perfekt för familjer eller större vängrupper.

Nära allt

Lägenheternas läge går man inte på kompromiss med! Här bor ni nära både byn och inköpsmöjligheter. En kortare promenad tar er till både liften och pisten. Mer kan man inte önska sig väl?

Skidåkning för alla

Cervinia erbjuder fantastisk skidåkning på över 3.800 meters höjd och över 350 kilometer pist. Det stora området ger möjlighet för alla att vara med och även den mest erfarna skidåkaren kan känna sig utmanad. Med byns läge på över 2.000 meters höjd kan man vara säker på att det alltid finns mycket snö!

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer

Nortlander ser fram emot att välkomna er till Cervinia!

Avstånd

Avstånd till pist : 400 m

Avstånd till lift: 400 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till skiduthyrning: 250 m

Rum

TV Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

3-rumslägenhet 8 personer

Lägenhet som består av 2 sovrum med dubbelsängar samt möjlighet för extrasäng i det ena sovrummet samt vardagsrum med möjlighet för extrasängar, kök, badrum och toalett.

TV - Kylskåp - Frys - Ugn - Spis - Mikrovågsugn - WiFi - Badrum & toalett

AccommodationTypes