Italien, Cervinia

Lägenhet

Casa Giomein

Fakta

Om Casa Giomein

Casa Giomein erbjuder funktionella och trevliga lägenheter perfekt för familjesemestern.

En bit ovanför byn ligger det mysiga lägenhetskomplexet Casa Giomein som ger en fantastisk utsikt över byn och de omringade bergen. Lägenheterna passar mycket bra för familjer, både stora och små.

Belägenhet

Du bor ca 400 meter från centrala Cervinia där det finns goda möjligheter att finna en god bit mat på en av de många restauranger som byn har att erbjuda. I byn finner du även mataffärer och barer om du vill ta en drink eller två efter skidåkningen.Lägenheterna är intill pisten vilket gör att du kan åka skidor ända fram till dörren. Tar du pisten ner på morgonen kommer du direkt till liften som tar dig upp i skidsystemet igen. Enklare än så blir det inte!

Hur ser lägenheterna ut?

Lägenheterna är funktionella och inredningen är av enkelt slag. Lägenheterna varierar i storlek och även i inredning och utseende. Dock har du allt du behöver för att få en lyckad skidsemester. Köket är fullt utrustat och badrummet har dusch och wc.Trevlig resa till Cervinia!

Avstånd

Avstånd till pist : 250 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 450 m

Avstånd till skidbuss: 550 m

Avstånd till skiduthyrning: 450 m

Rum

Slutstädning Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

2-rumslägenhet - max 6 personer


Mysig inredd lägenhet på 48 m2 som ligger 350 meter från kabinbanan Plan Maison och är fullständigt nyrenoverat i 2015. Innehåller uppehållsrum med en kökshörna och dubbelsoffa, badrum med dusch/wc, ett sovrum med dubbelsäng och möjlighet för en våningssäng i gången, TV, spis, kylskåp/frys och gratis WIFI.
Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Kylskåp - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

3-rumslägenhet - max 6 personer

Mysig inredd lägenhet på 60 m2 som består av ett sovrum med dubbelsäng, två sovrum med våningssäng, två badrum med ducsh i det ena och badkar i det andra samt ett allrum med kök. Sängkläder - Diskmaskin - Handdukar - Spis - Ugn

4-rumslägenhet - max 8 personer

Lägenheten består av två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng, ett badrum med bakar, ett vardagsrum och ett kök.
Sängkläder - Diskmaskin - Handdukar - Spis - Ugn - Kamin - TV

AccommodationTypes