Italien, Cervinia

Lägenhet

Casa Golf

Fakta

Om Casa Golf

Casa Golf erbjuder rymliga lägenheter med ett bra läge mitt i Cervinia.

Casa Golf är ett klassiskt lägenhetskomplex, där de rymliga lägenheterna med tre eller fyra rum nästan allesamman har stora och fina balkonger. Lägenheterna är inredda i klassiska alpstil, vilket skapar en härlig atmosfär.

Härligt nära till lift och pist

Casa Golf ligger i hjärtat av Cervinia med endast 30 meter till gågatans butiker, restauranger och byliv. Dessutom är det bara 100 meter till pist och lift, vilket gör läget helt perfekt för skidglada resenärer.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Välkommen till Cervinia och Casa Golf!

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 30 m

Avstånd till shopping: 30 m

Avstånd till skidbuss: 150 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Mat och dryck

Faciliteter

3-rumslägenhet


Lägenheten är ljus och mysig med sängplatser för 6 personer. Den är på ca 65 kvm med ett kök/allrum inrett med matbord, bäddsoffa och en balkong, ett sovrum med bäddsoffa/våningsäng, ett sovrum med dubbelsäng och en badrum med dusch/wc.
Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Frys - Ugn - Kylskåp - Handdukar - TV 

4-rumslägenhet

Lägenheten är ljus och mysig med sängplatser för 6 personer. Den är på ca 80 kvm med ett kök/allrum inrett med matbord, ett sovrum med våningsäng, två sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch/wc. Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Ugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes