Italien, Champoluc

Lägenhet

Appartamenti Chanoux

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Appartamenti Chanoux

På Appartamenti Chanoux är lägenheterna rymliga och passar både stora och små sällskap.

Det är något speciellt med att vakna upp med utsikt över de snöklädda bergstopparna i Monterosa. Detta får du när du bor i de stora lägenheterna på Appartamenti Chanoux – ett fantastiskt boende på din skidresa.

Bra läge

När du bor på Appartamenti Chanoux bor du med endast 2 minuters promenad till den lokala slaktaren och bageriet. Det är med andra ord enkelt att hitta lokala specialiteter till frukost.

Familj eller grupp?

Lägenheterna på Appartamenti Chanoux är perfekta för familjer och mindre grupper på upp till 20 personer som gärna vill bo tillsammans i ett lugnt område men nära till centrum. Lägenheterna är välutrustade och i köket finns det bland annat diskmaskin.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på den allmänna parkeringen Gratuito. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Champoluc!

Avstånd

Avstånd till pist : 700 m

Avstånd till lift: 700 m

Avstånd till centrum : 250 m

Avstånd till shopping: 250 m

Avstånd till skidbuss: 250 m

Avstånd till skiduthyrning: 700 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

3-rumslägenhet 6 personer, 1 badrum

3-rumslägenhet på tredje våningen til max 6 pers. Inrett med 1 badrum, 2 sovrum, kombinerat vardagsrum/kök med bäddsoffa och 1 balkong med fin utsikt över byn. Köket innehåller spisplattor, kylskåp, diskmaskin och ugn. Lägenheten ligger längst upp och har sneda tak.

Balkong – Sängkläder – Spis – Diskmaskin – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Wi-Fi (gratis)

3-rumslägenhet 6 personer, 2 badrum

3-rums lägenhet til max 6 pers på andra våningen. Inrett med två badrum, två sovrum, kombinerat vardagsrum/kök med bäddsoffa och 2 balkonger. Köket innehåller spisplattor, kylskåp, diskmaskin och ugn. Den har också två balkonger.

Balkong – Sängkläder – Spis – Diskmaskin – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Tvättmaskin – Wi-Fi (gratis)

4-rumslägenhet 9 personer, 1 badrum

4-rums lägenhet till max 9 pers. Inrett med dusch/wc, två sovrum med dubbelsäng(i sovrummen kan man separera sängarna) samt ett sovrum med våningssäng och en enkelsäng, uppehållsrum med en bäddsoffa för 2 personer och kök. Köket innehåller spisplattor, kylskåp, diskmaskin och ugn. Lägenheten ligger nära centrum och har en terrass.

Balkong eller terrass – Sängkläder – Spis – Diskmaskin – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Tvättmaskin – Wi-Fi (gratis)

5-rumslägenhet 12 personer, 3 badrum

5-rumslägenhet upp till 12 pers. Är ni en liten grupp eller 2 familjer som reser tillsammans, då kan de två 3-rumslägenheterna på första och andra våningen öppnas upp till denna stora lägenhet, där det finns plats för alla så ni kan äta tillsammans. Lägenheten har 4 sovrum, 3 badrum och 2 kök.

Balkong – Sängkläder – Spis – Diskmaskin – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes