Italien, Livigno

Apartment Baita Damiano

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Apartment Baita Damiano

En klassisk chalet med endast 50 meter till pisten och San Rocco-liften.

I bydelen San Rocco ligger Baita Damiano som erbjuder chalet-lägenheter med ett perfekt läge i förhållande till pist och lift. Det är heller inte långt in till centrum med alla dess trevliga italienska resturanger och härliga afterski-ställen.

Baita Damiano är beläget på Carosello sidan av Livigno, där det väntar skidåkning på hög höjd. Om du vill utforska den andra berggsidan Motollino är det bara att ta skidbussen som går nästan precis utanför dörren och tar dig runt i Livigno.

I de nyrenoverade och stylade lägenheterna finns bland annat köksvrå med kombinerad ugn och mikrovågsugn samt diskmaskin, satellit-TV, WiFi och uppvärmd skidförvaring.

Dessutom finns det en privat parkering för dig som ankommer i bil. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.


Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 100 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: € 105 / week (0-1 years)

Skidförvaring: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

WiFi: Ja

2-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Tvårumslägenhet på 40m2 i två våningar. På bottenvåningen finns vardagsrum med kök som har ugn, spis, diskmaskin, micro etc. I vardagrsummet finns två sängplatser i bäddsoffa och en våning upp finns ett sovrum med dubbelsäng
Sängkläder – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta – Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar – TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

3-rumslägenhet (max 6 pers.)

Trerumslägenhet på 67 kvm bestående av två sovrum med dubbelsäng samt två enkelsängar. Vardagsrum finns bäddsoffa för två personer samt kök bestående av ugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt spishäll.
Sängkläder – Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta – Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar – TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes