Italien, Livigno

Lägenhet

Apartment San Giovanni

Fakta

Om Apartment San Giovanni

Bo precis vid skidåkningen i San Giovannis trivsamma lägenheter.

Hotel San Giovanni är ett mysigt familjedrivet boende som ligger nära Carosello 3000 liftarna i Livigno. Den charmiga alpstilen och varma stämningen gör att man känner sig välkommen.

Trivsamma lägenheter

Den klassiska alpstilen går även igenom i lägenheterna, som är trivsamma och komfortabla. Här möts man av en lugn miljö, möblerad i typisk alpstil. Lägenheterna är för två till fyra personer, med ett vardagsrum med bäddsoffa, dubbelrum, pentry och badrum. Vänligen observera att halvpension inte ingår i lägenheterna.


Traditionella italienska smaker

Hotellet har även ett gemytligt gemensamt rum, bar och restaurang. Hotellets ägare är riktiga matmänniskor som alltid söker originalitet och tradition i sina rätter. Prova någon av de lokala delikatesserna eller varför inte en delikat stenugnsbakad pizza? Även när det kommer till dryck har Hotel San Giovanni mycket att erbjuda. I vinoteket finns noga utvalda italienska viner, alla med sin egen speciella historia.

Övrig information

För de gäster som ankommer i bil erbjuder hotellet gratis parkering. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Avstånd

Avstånd till pist : 20 m

Avstånd till lift: 20 m

Avstånd till centrum : 1500 m

Avstånd till shopping: 500 m

Avstånd till skidbuss: 10 m

Avstånd till skiduthyrning: 500 m

Rum

TV Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Wifi i lägenhet Ja

Miniugn Ja

Mat och dryck

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Barnvänligt : Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterrass: Ja

WiFi: Ja

AccommodationTypes