Italien, Livigno

Lägenhet

Appartamenti Carosello

Fakta

Om Appartamenti Carosello

Perfekt lägenhet för stora och små skidälskare med bekvämt avstånd till pisten! Här bor du vid bergssidan Carosello där solen ligger på och strålar hela dagen, vilket passar utmärkt för en solpaus i backen.

Ett mysigt semesterboendeDenna hemtrevliga lägenhet har en ljus och öppen planlösning som passar hela familjen. Lägenheten ligger på första plan och har två sovrum med utsikt mot bergen och ett fullutrustat kök med öppna gemenskapsytor. Bor ni på Appartamenti Carosello har ni tillgång till trädgården där ni kan sitta och ta en varm kopp choklad i eftermiddagssolen samtidigt som ni blickar ut mot de omgivande bergen. Lägenheten har härlig golvvärme som värmer frusna fötter efter en lång dag i pisten.

Skidåkning runt hörnetEn av de stora fördelarna med att bo på Appartamenti Carosello är läget till pisterna. Den stora liften Carosello 3000 ligger endast 50 meter från dörren vilket gör att ni lätt kan ta er ut i backen på morgonen och njuta av några nypistade åk. På bergssidan Carosello ligger främst blåa och röda breda pister som passar perfekt för nybörjare och barn, men även för den erfarna skidåkaren som vill åka i sitt egna tempo. Här har även de flesta skidskolorna sin bas vilket ger både stora och små möjligheten att lära sig åka skidor.

Appartamenti Carosello är beläget på en lugnare gata ungefär 1,5 km till Livignos livligare centrum. Hit kan ni ta en buss som stannar cirka 200 meter från boendet. I lägenhetens omgivning finns shopping, restauranger och barer inom gångavstånd. Matbutiken Coop Livigno finns nära till hands med ett stort utbud av italienska delikatesser och goda viner.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Värt att veta!Gratis WiFi
Skidförråd med pjäxvärmare
Privat parkering för boende i anknytning till lägenheten

Trevlig resa till vackra Livigno!

  Avstånd

  Avstånd till pist : 100 m

  Avstånd till lift: 100 m

  Avstånd till centrum : 1500 m

  Avstånd till shopping: 100 m

  Avstånd till skidbuss: 50 m

  Avstånd till skiduthyrning: 200 m

  Rum

  Balkong / Terrass Ja

  TV Ja

  Slutstädning Ja

  Kaffemaskin Ja

  Dusch eller badkar Ja

  Toalett Ja

  Kylskåp Ja

  Sängkläder Ja

  Handdukar Ja

  Frys Ja

  Kokplatta Ja

  Diskmaskin Ja

  Mikrovågsugn Ja

  Mat och dryck

  Faciliteter

  Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

  3-rumslägenhet till max. 4 personer - Alba

  Trevlig lägenhet på en våning med två seperata sovrum med en dubbelsäng eller enkelsäng, fullutrustat köks med matplats och soffa samt balkong. Lägenheten har också ett badrum med kabindusch.
  Balkong - Sängkläder - Handdukar - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Kylskåp - Kokplatta - Kaffemaskin - TV - WiFi (Mot betalning)

  3-rumslägenhet till max 4 perosner - Tramonto

  Fin och ljus lägenhet på en våning med fullutrustat kök med matplats och soffa samt balkong. Därutöver finns det två separata sovrum med antingen dubbelsäng eller enkelsäng samt ett badrum med kabindusch.
  Balkong - Sängkläder - Handdukar - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Kylskåp - Kokplatta - Kaffemaskin - TV - WiFi (Mot betalning)

  AccommodationTypes